PR CUAET
-
Під час першого візиту до Канади надається 90 днів на проходження медогляду. Його роблять дітям також, трохи інші обстеження. Звичайно, якщо його не пройти, на перший візит це не вплине, натомість вплине на всі наступні
-
Наскільки я пам'ятаю, все це вказується на квитанції, яку на пошті наклеюють на зворотній конверт. Здається, консульство лише вкладає, заклеює і відсилає. Все інше на пошті просто говорите, що Вам потрібно.
-
Дякую 😔
-
якщо ви не з Онтаріо подаєтесь - то будь який переклад підійде, а якщо ви зараз в Онтаріо - тоді прийдеться переробити переклади(((
-
Мені просто конверт дали і адресу сказали писати В квитанції адреси точно не було
-
Я не скажу 100-відсотково, але бачу, що тут вітаються усілякі листи пояснення. Можна прикласти лист з поясненням, що в Україні в різні роки діяли різні принципи транслітерації. Всю інформацію можна знайти в інтернеті (відповідні розпорядження, їхні дати). Тобто описуєте з посиланнями на офіційні джерела, як передавалися українські "и", "і", "м'якість" тощо. Думаю, повинно пройти, бо основний ідентифікатор - нинішнє ім'я, прізвище, дата народження - збігаються. Можливо, відпише хтось, хто стикався з цим тут на практиці.
-
Енік-апостиль юа- перекладає (якщо потрібно) і підтверджує що диплом справжній, ВЕС - порівнює вашу освіту з канадською і видає висновок про рівень освіти
-
Дуже дякую за пораду
-
Дякую 🙏
-
Так, ви праві, саме для цього стріму
-
Тут дівчина писала що робила не для себе і все ок. Я так розумію на прийомі треба сказати на чиє ім'я був запис
-
принаймні так для Foreign Worker Stream
-
Хочу попередити усіх перевіряти мовну пару по якій переклад сертифікований для перекладів ATIO. Будьте уважні😔 я дуже засмучена бо перекладати декілька контрактів, це дуже велика сума для мене 😔
-
Наскільки знаю для подачі на пр дитині потрібен особистий паспорт.
-
Чекаємо з 27.10🤞
-
Хочу прикріпити для учасників групи. Але знову ж таки для мене на такі питання має відповідати спеціаліст.
-
16$ пачка
-
Филлип Морис
-
Ось саме електрик точно вимагає ліцензування, а помічник електрика я гадала , що ні. Але ви можете зайти саме на вашу програму, і подивіться саме там по вашій професії, які документи потрібні
-
@VladV1V ⬆️
12 Jan 2024, 17:45
52124/446696
about a minute ago