PR CUAET
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка,хто подавався з консультантом,в вас є кабинет де ви можете відстежувати свій кейс? Чи кабінет тільки в тих зто сам подавався?
-
Подивиться. Там буде список країн, котри вважаюьбся безпечними і якщо ви їздили туди, то теж зарахують
-
Вітаю. Друзі підкажіть будь ласка. У кого дитина хлопчик має 17 років ? Ми їдемо 26.07 до консульства замовляти паспорт дитині. З якими проблемами ми можемо зіткнутися під час подання документів на новий закордонний паспорт? Дитина виїхала за кордон в віці 14 років. На обліку не стоїть. Дякую за будь яку інформацію
-
Після того как натисніте на Ні, то наступна сторінка буде і там буде посилання на список
-
Я не впевнена. Я вважаю якщо є загран то його. В мого колишнього є id лише. Але я не додавала
-
Дякую
-
Vadym [1689604069] попереджений (1 of 3). Причина: переходу на особистості ‼️ Повідомлення видалено
-
9 класів - basic secondary education, 11 класів чи коледж - complete secondary education
-
💵🆕З 1 липня у Канаді збільшать дитячі пільги. 🇨🇦Батьки, які відповідають вимогам у Канаді можуть очікувати, що виплати надходять на їхні рахунки у четвер ЄСБО планує збільшити виплати на дитину на 4,7%. ℹ️Максимальна сума пільги на дитину до 6 років зросте на 350 доларів, з 7 437 доларів до 7 787 доларів. Для дітей віком від 6 до 17 років збільшиться на $295, з $6275 до $6,570. ✨Це складатиме близько 650 доларів на місяць для дитини до 6 років та 550 доларів для дитини від 6 до 17 років. 🚩Ця сума не обкладається податками. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario