PR CUAET
-
Дякую , скажіть будь ласка , коли нову health card роблять, минулу забирають ? І як довго чекати
-
Невеличкий апдейт 30 жовтня подача 12 або 14 листопада (не памʼятаю) AOR і запит на біометрію 10 червня до запит на чоловікове свідоцтво про народження 19 червня - eligible letter
-
Привіт, підкажіть будь ласка, для АОС збираюся перекладати документи про освіту. Диплом з університету зробила WES, потрібно також перекласти шкільний диплом та з коледжу, як я розумію. З коледжу в мене є атестат про повну загальну середню освіту та сам диплом. Потрібно все перекласти, чи підійде лише диплом?
-
Доброго дня! Чи немає проблем з документами старого зразку, які були видані в ссср на рос.мові? Канада приймає їх з перекладом?
-
Дякую за відповідь
-
В вимогах чітко вказано всі документи що у вас є. Вирішувати вам. Ми особисто перекладали всі дипломи і сертифікати які є починаючи з 9 класу
-
І одне запитання стосовно переліку документів, які просять в цьому листі. Всі ці документи ми надавали при подачі, а чоловіковий військовий квиток і форму я вже відправила ще в січні і отримала листа що ці документи додані до справи. Як я розумію, мені тепер просто треба написати листа пояснення, що документи попередньо завантажені. Я правильно розумію? Напишіть хто вже це робив, будь ласка.
-
Дякую, будемо сподіватись що і в Торонто, Онтаріо також 🙏
-
Я це чудово бачила. Питання в тому , що з коледжу також дають диплом про загальну середню освіту (це ніби 10-12 клас школи). Невпевнена що це потрібно, якщо можна перекласти вже сам диплом. Прошу відповісти тих, хто знає точно. Дякую!
-
Я все заново скидывала
-
Ні не потрібно буде платити. Дійсний рік мається на увазі що ви рік можете змінювати дату а після року якщо ви не записались то оплата вже не дійсна.
-
Ми забрали без зміни статусу. При нас чоловікам вносили в базу паспорти в день видачі. Це було минулої пʼятниці в Торонто
-
Подскажите пожалуйста,получили новый ВП,обновили СИН номер(просто дата истечения поменялась) Позвонили в RAMQ Квэбэк(страховая) Они внесли син номер и все(а по факту такой же был как и старый)но в досье его не было Карту пластиковую как теперь можно тоже обновить? Спасибо