PR CUAET
-
було б не цікаво отримати PR за кілька днів чи тижнів. ми вже тут зустрічаємося кожного ранку на кухні 😊і обговорюємо певні проблеми вже майже рік🤔
-
сьогодні традиційно на святкуванні в кожному місті буде процедура вручення паспортів citizen - найщасливіша мить.
-
1. В законі нема нічого про резерв+. А отже реєструючись в резерв+ юридично ви вимоги закону не виконуєте. 2. Стан здоров'я, придатний чи не придатний - це окремий пункт облікової інформації, який через резерв не оновлюється, а отже оновлення даних буде все одно неповним. 3. Закони України діють на території України. Зобовязати людей за кордоном дивитись ютуб щоб дізнаватись про нові закони вони не можуть.
-
Так у вас в результатах пише середній але IRCC рахує як їм хочеться, так само як IELТS переводиться в CLB з вищим балом, а не залишається як CELPIP. Якщо я не помиляюсь у вас прямо на сайті еміграційної програми має бути зазначено що по всіх секціях мінімальний бал
-
Я здавала в суботу Конкордії (Едмонтон). Зовнішнього стресу було мало. Столи стояли як в класі, по два в два ряди. Кімнатка маленька, але кожна станція відгороджено навколо великим синім пластиком. Таким чином, ти не бачиш комп'ютера поруч. Мені ця комірка допомогла зосередитись, ти ніби сам на сам з комп'ютером. Бо в загальному я дуже нервувала, особливо за спікінг, бо я і українською не геній експромту. Загалом, атмосфера була не дуже напруженою: взуття не знімали, кишені не вивертали, на мою пляшечку уваги не звертали. Єдине, що на фото мене змусили замочити руки і прилизати назад мою гривку, щоб відкрити чоло для фото. Але це було смішно😅. Потім головна там пані, по зовнішності африканка, розкрилася на свою з колегу, бо та коли роздавала ручки, занадто шаруділа і розмовляла в цей час з учасником😅🙈 і це ще до початку тесту!. Це був єдиний момент, який мене не стосувався, тому я не дуже через це переживала, хоча виглядало неприємно. На ліснінг перше завдання легке, а от друге - я взагалі не зрозуміла і воно для мене було найважче. Наступні якісь легші здалися. На рідінгу частенько підходять дві відповіді і треба трошки подумати, трошки вгадати, що ж вибрати. Час минає дуже швидко. Не встигаєш зайти, ось уже і кінець. Мені зайняло рівно 2,5 години, хоч я не була перша. Результату ще не маю) Удачі нам)
-
Нет
-
Всех поздравляю с Днём Канады!! А кто нибудь слышал об отказах по этой программе?
-
Нам сделали паспорт за месяц и неделю. Подали в апреле в мае уже прибыл. Я думаю у всех по разному сроки изготовления.
-
Ловила слот. 28 травня зловила на 10 липня. Лист-підтвердження прийшов одразу на мейл.
-
Дякую, як раз заповнюю аплікацію и виникло дуже багато питань. Тож однакові вимоги усюди? Я заповнюю анкету на ендорсмент. Якщо я правильно зрозуміла, відпустку в Мексиці на 9 дн можна не вказувати.
-
Це дата заповнення Вашої заявки, тобто та, яку Ви ставите при заповненні.