PR CUAET
-
Дякую)))
-
Вона коротка, так, але якщо ж візи в дійсному паспорті може ліпше вказати? Порада - ліпше вказувати все, бо якщо офіцер побачить штампи, але відсутність в формі - можуть виникнути логічне питання «а чому»
-
30 днів
-
Всіх зі святом!! Підкажіть з власного досвіду якщо поїхати на відпочинок і прийде запит на біометрії ,скільки дається часу щоб відреагувати і здати ,як це покроково відбувається все?дякуємо всім хто в цьому чаті і хто його створив)))
-
Віз нема, вʼїзд з канадською візою, але ж штампи здається є. Дякую, зрозуміла логіку! Краще вказати все, що було 👍🏻
-
Напишіть нам в особисті прорахуємо
-
Я маю на увазі не в ВЕС, а заказнику?
-
Усім привіт. Нагадайте, будь ласка, Апостіль надає переклади дипломів в цифровому вигляді?
-
Штампи , візи, будь-які позначки
-
За кожен бал дають різні поінти наскільки я знаю і той середній взагалі ролі для імміграції не має Ви запитували де я взяла інформацію що середнє не по нижчому балу - я вам скинула мій результат селпіп Я не знаю для яких цілей його добавили, адже це почали добавляти зовсім недавно Можливо для вступу Хз
-
Середній бал 7 по Селпіпу, але для іміграціі береться найнижчий бал і то буде Ваш CLB.
-
Ottawa: Available slots on: 2024-08-15
-
Доброго дня, хтось подавався на PR в Нью Брансвіку по провінційній програмі Skilled worker, скільки часу чекати на підтримку провінції після відправки документів.
-
Дивіться, насправді різниця є середнє по СЕЛПІП та середнє по CLB. Наприклад, якщо Ви йдете по FSW або CEC з teer 0/1 , то CLB 7 це мінімум по всім компонентам. Ось в таких випадках і береться по нижчому балу, ось це буде середнє по CLB. А середній бал CELPIP, і дійсно, як Ви зазначили , можливо для вступу 😊
-
Так, присилав.