PR CUAET
-
Привіт! Якого числа подавались на федеральний етап? Дякую!
-
Наскільки я розумію, на всі бенефіти треба подавати окремі заявки. У залежності від того, на що Ви маєте право, шукаєте відповідні форми і вимоги.
-
Доброго дня А на якому етапі прийшов дозапит?
-
Доброго дня! Питання стосовно Child Benefit. Чи вірно я розумію, що після 18 міс.йде нарахування на підставі першої декларації. Отримували певну суму на протязі 7 міс. Хіба ми не повинні були її отримувати 12 міс.? Зараз подивилась, в кабінеті CRA вже інша сума для нарахування за липень 2024. Не зовсім зрозумілий механізм нарахування, коли вже є подана друга податкова декларація. Сума переглядається?
-
Чим швидше ви заповните анкеты на дітей тим швидше отримаєте виплати, якщо у вас є кабінет cra там є така можливість подати онлайн, якщо немає cra акаунта, створіть
-
Ми отримали номер заяви, сплатили біометрію і отримали запит на паспорти.
-
@OstapBosak добрый день. Подскажите пожалуйста, если с 1 Июля 2024 OINP (in demand skill) добавили в список новые профессии, и теперь мой NOC 95106 есть в этом списке (до этого его не было там). А в марте 2024 я сделала submit application по H&C и сдала уже биометрию. Могу ли я регистрироваться в expression of Interest System и пробовать пройти по OINP (in demand skill) имея уже submit application по H&C? Спасибо. 🙏
-
Да, це зрозуміло, що на підставі доходу вона змінюється. Але коли вона змінюється? В липні перерахунок для всіх? Чи мала бути виплачена вся сума, яка була нарахована на підставі першої декларації? Чи по факту до липня отримували нараховану на підставі першої декларацїї, а з липня вже інша сума-на підставі другої. Так виходить? Вибачте за уточнення
-
І чим скоріше тим краще, а то ще можуть якісь нові квести придумати
-
В 2025 році до якого місяця дійсний паспорт? Отримали на обох дітей? Прикладали сторінки з подовженням? Якщо все так, то так, тільки писати листа, а далі все на розгляд офіцера, так нам відповіли по телефону в IRCC. В нас питань до подовженого паспорта не виникло, а ось в іншої дитини подавались, ще було 10 місяців паспорту, в процесі залишилось 5, і перед фінальним рішенням в нас запросили паспорт, ми не ризикнули на розгляд офіцера, добре, що дитина до 12 років, робили паспорт новий в Україні…
-
Добрый день. Нам нужно сделать заяву( доверенность) от отца, разрешение выписать детей из квартиры в Украине. Находимся в Виннипеге, Манитоба. Шаблон есть. Нужно сделать перевод, нотариально заверить+ апостиль. Знаю что в Торонто делается апостиль за день. ( делали) есть ли нотариус который удаленно может принять заявление подписанное от отца в Торонто ? Возможно есть другие Варианты ? Буду благодарна за любые контакты