PR CUAET
-
Вже пропонували поновитися в університеті,я на 3 курсі залишила,але давно це було,це не варіант поновлюватися(
-
Тобто шанси 0!от і думаю як таким як ми легалізуватися(
-
Ищу людей для заработка на удаленной основе в свободное время, за деталаями в личные сообщения
-
Як Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
Ок спасибо
-
Кто знает если получил QR код через резерв + то можно уже подаваться тут на паспорт или все равно толку нет?
-
Добрый день кто то ловит тут слоты и продает ? Или просто помогает со слотами на паспорт?
-
у вас по трекінку що показує, на якій стадії? Ми 17 квітня подавались в кінці травня приїхав, звичайною дип. поштою. Торонто
-
Яке це консульство? Ми подались в Торонто ще в кінці лютого і паспорту досі немає.
-
Виготовлений 13 березня і на цьому глухо
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка, бюро переводів в Торонто. Треба терміново. Дякую!
-
Доброго дня, хто подавався по non express entry provincial nominee, відпишіть будь ласка,є питання?