PR CUAET
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка - якщо мені вкрали паспорт із візою. Вона віртуально дійсна ще рік, але в новому паспорті її логічно що нема. То на яку мені візу подаватись щоб вклеїти в новий паспорт? І як це зробити?
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка, хто має підписувати форму imm5604e (дозвіл батька на подачу дитини на пр) у графі witness
-
Роботодавець може зареєструватися в будь-який час перед наданням Вам job approval letter. Це не складно й процедура розписана на сайті
-
Ми в Service Canada за 10 хвилин оформили нові сіни на підставі єкопр
-
Добрий вечір, раніше бачила, а зараз не можу знайти, де можна зробити скріншот про те, що по CUAET не потрібна LMIA?
-
www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/hire-a-foreign-worker/recruit-and-hire-workers-with-sinp/apply-for-a-certificate-of-registration
-
Звичайно приймають, якщо виконано всі вимоги
-
Приват відкриває онлайн, через ідентифікацію в дії, якось так
-
🤷♂
-
Хм) цікаво) а якщо немає карток в укр. банках🤔
-
Хтось знає, якщо отримувати LMIA, треба потім обовʼязково міняти WP під нього?
-
Якщо ви приідете до 31.07 - то буде шанс отримати ворк перміт, а дитині - візітор рекорд чи стаді перміт - тоді навчання в школі буде безкоштовне. Якщо не отримаєте - то навчання буде платним. В школу йдете по місцю проживання - є public school і є католицькі. Ви по віку підете вже в 10кл high school. Спочатку дитина пройде тестування з англійськоі та математики в school board, визначать вам рівень і тоді скерують в школу. Для зарахування в школу треба лише ворк перміт батьків чи стаді перміт дитини і свідоцтво про народження. Ще візьміть з собою календар щеплень.
-
Тоді добре. Зараз канікули- school board і школи закриті. В останній тиждень серпня почнуть працювати - тоді берете свої перміти і свідоцтво про народження і йдете в орієнтаційний центр school board на реєстрацію. Там вас скерують в high school по місцю проживання.