PR CUAET
-
Я дітям робила щоб було на майбутнє, тож навіть збула про те що на сина він має прийти …🙈
-
Gc key зробити і скачати. Але дитячий зрештою не горить :)
-
Згодна,але нам навіть в студії де ми фотографувались все це зробили. Ми тільки їм сказали шо для ПР і він все зробив сам.
-
Якщо депендант - інлендер, то ви окремо пишете відповіддю на портал 1 що наразі він не в Канаді, і коли повернеться. Є підозра що це призупинить процес для всієї сім’ї допоки він не повернеться і ви не відпишетесь що всі в Канаді. Але це не точно, можливо просто окремо процеси підуть. Якщо він аутлендер - в нього окремий процес, запит на вклейку візи, лендінг. З порталом не повʼязане
-
А я зробила онлайн, не поставила галочки що треба листа прислати, а потім зрозуміла, що її номер я онлайн не скачаю 🙈 але в межах 1 тижнів прийшов. Але за освітніми рахунками дійшла тільки за 2 міс :)
-
If you’re in Canada under the CUAET but you’re missing the remark on your temporary resident document, you can apply for an updated document by following the instructions to apply for an open work permit a study permit a visitor record When you apply, upload a letter stating “I am exempt from paying fees under the Ukraine special measures and my previous permit was missing the CUAET remark.” Then we can issue you a new permit with the CUAET remark. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
Ви маєте рацію з цього приводу… Поділяю Вашу думку. На жаль, таке може бути /я роблю свій висновок з багатьох речей, які зараз відбуваютьс навколо…/.
-
То термін до екопр, тобто портали входять
-
Diploma 3 years College Hight school 10
-
Підкажіть будь ласка у якій формі при подачі на пр питали колір очей та як її можно знайти ? Треба на портал 1 вести ці дані , але я не дуже пам’ятаю що ми писали до цього ( колір глаз змінюється ) боюсь помилитися і написати інший колір глаз . Наприклад у тій формі писали голубий , а у портал 1 напишу сірий ( а очі на справді голубо - сірі) чи то не буде помилкою ?
-
Вибачте,тільки зараз побачила повідомлення.Я в Альберті.Подала форму Т2201 заповнену мною і лікарем,потім її відправила в CRA,вони сказали,що підтверджуємо інвалідність і в агенстві,де я подавала декларацію сказали,що з листом від налогової ходити всюди і показувати,що інвалід.А