Доброго вечора.
Хотів би запитати чи підходить під наш кейс програма Alberta Opportunity Stream.
Якщо трохи не стисло:
Нас двоє, Я і моя жінка Юлія. Я працював механіком без освіти в Польщі (але маю диплом магістра з геодезіїї та кадастру) два з половиною року, моя жінка півтора року працювала в Києві вихователем в дитячому садочку за освітою магістра дошкільної освіти.
Ми в Канаді з 17-го жовтня 2022р. З 14-го листопада 2022р. я почав працювати в Диллерському центрі Ніссан на посаді Automotive technician, де і працюю досі, що перевищує термін в 1 рік. Юлія за цей час працювала в ресторані на посаді Dish washer з 5 грудня 2022р. по 22 вересня 2023р. і з 6 листопада 2023р. працює на сладі де в посаді написано як Warehouse Branch Support at our Foothills Branch.
Подаватись на PR вирішили від мене, але зауважили що моя профессія підпадає під регулейтед, але нажаль в мене немає освіти. Я подався на программу Alberta Apprenticeship program, але не здав перший вступний іспит. Чекаю на наступний.
Ми не впевнені щодо провінційної программи, яку вибрати бо не зовсім розуміємось на Noc-ах і судячи з посади яку подали мені на роботі я не є mechanical helper.