PR CUAET
-
@prcuaetua попрошу виправити лексику людини якій я не відповідала і не запитувала про те чи є закон. У мене також є рідні.Одні на війні,інші ні. І це питання хвилює зараз більше тих які виїхали. Але мабуть ви думаєте що тільки вас це стосується @ih_shy якщо ви так привселюдно грубо висловлюютесь!Я говорю тільки про те що якщо так станеться то неможливо щоб чоловіки не ходили в консульство. І взагалі це не для вас було сказано.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, я маю дівоче прізвище в дипломі. Коли я створюю аккаунт на сайті WES, то я реєструюсь на своє поточне прізвище, а коли я додаю інформацію про свій диплом (Крок #2 - Add Credential) заплуталася, що саме мені потрібно ввести? інформацію як в дипломі, тобто дівоче прізвище чи теперішнє? Вибачте може повторно задаю те саме питання, але в чаті не знайшла відповідь, а на ютубі в різних відео по різному вказують. Дякую за відповідь!
-
в последнем вот что: Вручення повістки про виклик до територіального центру комплектування та соціальної підтримки у формі, що не дозволяє особисто ідентифікувати громадянина, якому адресована така повістка, забороняється, у тому числі забороняється вручення повістки про виклик до територіального центру комплектування та соціальної підтримки через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного та резервіста або на електронну пошту.
-
Я чув що так, але інформація не точна
-
Дуже дякую) Почекаю