PR CUAET
-
Все більше і більше повідомлень про те, що закінчується вже в цьому році. Не у всіх вони були навіть до 25 , а хто подовжував , відмов достатньо, а також паспорти в багатьох не до 27 року
-
Дякую за рекомендацію, але я не потребую) і ви не відповіли за інші народи, в країні яких війни і різні перевороти. Всіх в Канаду і всім ПР без різниці де вони жили до цього?
-
я literally годину тому привів приклад як це було зроблено для Гонконгців. Теж саме зроблено для Афганців та Вьєʼтнамців. Жоден їх не відправлял на край всесвіту підлоги підмитати для специфічних провінційних програм. Вони будь на будь який роботи мали проробити 1 рік на протязі 3 років. От і все
-
Стільки драми) Цікаво як ви бачите пр для всіх українців без обмежень в розрізі імміграційної політики Канади. Ви ж розумієте, що неможливо зробити таке виключення лише для українців?
-
Звісно🌸
-
Edmonton, Alberta, 22 of December. Nothing 😔
-
Наскільки я зрозуміла з чек листа - потрібно заповнити і підписати саме електронно
-
Підкажіть, будь ласка, як поставити електронний підпис на формі IMM 5283?
-
Відповідь на ваше питання тут: t.me/prcuaet/154365/172256 Якщо ви не категорія - тягніть бал, або пробуйте ЕЕ ПНП
-
Дякую
-
Зарахується. ЕЕ дозволяє комбінувати Нок
-
Про що ви?
-
Тоді треба вводити дискримінацію за національністю чи расовою приналежністю (щоб обмежити можливість потрапляти в Канаду представникам цих націй). На це Канада не піде. Та й ви ж самі хочете рівності. То ось і рівність - всі мають однакові права й можливості.
-
Вам також перед іспитом проведуть інструктаж як правильно користуватися )