PR CUAET
-
🇨🇦🍁Навігація по каналу PRCUAET 🇨🇦🍁 Express Entry: 1 Розподіл квот ЕЕ на 2024 2 Category-based EE або Пріоритетні сфери Express Entry або таргетові вибірки ЕЕ . Список НОКів. Частина 1 3 Category-based EE або Пріоритетні сфери Express Entry або таргетові вибірки ЕЕ . Список НОКів. Частина 2 4 Вимоги до досвіду роботи на різних етапах імміграційного процесу - Express Entry 5 Іміграційні потоки Express Entry - внесемо трохи розʼяснень 6 Чи варто робити профайл ЕЕ якщо недостатньо балів? 7 EE pool : технічний аспект 8 Що робити, якщо мене не запросили до участі у розіграші ЕЕ? 9 Як можна підвищити свої шанси, перебуваючи в пулі ЕЕ? 10 Мої бали в ЕЕ : багато чи мало? 2024 11 Рейтинг ЕЕ і мовний бал : як взаємоповʼязані? 12 Express Entry FAQ#1 13 Express Entry FAQ#2 14 Express Entry FAQ#2.2 15 Express Entry FAQ#3 16 Express Entry FAQ#4 17 Express Entry FAQ#5 18 Express Entry FAQ#6 19 Express Entry FAQ#6.2 20 French will lead EE in 2024 21 Як зміна мого НОС впливає на мою ПР заявку? Продовження в ЕЕ 22 Як отримати 50/200 балів за job offer?
-
Ну типу тільки на Україну напали, Гонконгський паспорт сам по собі дуже хороший і вони можуть в США і ЄС і тд без віз їздити) Плюс 1 мільйон отримали візи, десь 300к заїхали, можливо половина виїхали пізніше) наших тут не так вже й багато, легко змішатись з місцевими, якшо не влаштовувати українські гетто 😁
-
Слов'ян пускають не менше за інших. Хто ж слов'янам винен, що й мов іноземних не знають, і часто менше готові вкластися. А взагалі ваше повідомлення - це абсолютний расизм. Тобто, будучи расистом, ви хочете, щоб до вас відносилися як до рівного. Ви вже краще, як то кажуть, чи труси вдягніть, чи хрестик зніміть
-
Це не про страждання, а про вміння розставляти пріоритети та досягати мети в будь-яких умовах. Інші не мають адаптивних скілов, тому мають сподіватися на диво та шукати винних
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, какие формы нужно отправить для расчета климатических? - форму RC151, так? - нужно ли заполнять формы RC66 и RC66sch? У нас двое детей и здесь мы еще не находимся 18 месяцев. Или формы 66 заполняются когда подаваться по истечению 18 месяцев. - без разницы кто подаст формы я или муж? По мне рассчитали, а по мужу еще и оценки нет, и мне пришли письмо что нужен доход супруга за 2022.
-
тому що я не вважаю що не треба йти прибиральником якщо є мова і досвід гарний.Плюс вияснилось що людина взагалі ПР по гуманітарці отримала, а тепер тут вчить як вірно🙈 і за зарплату хаузкіпера орендувала житло, перевезла всю родину і не думала що завтра їсти 😂 з мінімалки в 2500 грязними. На гуманітарку теж з тої мінімалки подалась
-
Ні, ми хочемо рівності з Гонконцями )) з іншими не треба
-
Ну ось, може оговтаються і буде більше -ко, -чук і тд)
-
💙💛 Шановні учасники чату, Гілка була створення для поширення досвіду відмов по Н&С програмі, щоб можна було побачити приблизну статистику & деталі не лише позитивних кейсів. Проте учасники вирішили не поширювати свій досвід, і навпроти гілка перетворилася на звалище всього і вся. Численні попередження не засмічувати гілку ні до чого не привели, тож було прийнято рішення закрити дану гілку через нескінченний потік негативу і флуду. Будемо мати реальні кейси по темі гілки - вона знов відкриється Миру та добра вашій домівці! З повагою, Адміністрація
-
Я заповнювала бланк і відправляла в консульство Ізраїлю ,вже чекаю місяць ,але якщо це точно що по запиті IRCC відправляють то це набагато краще ,тому що податись можу скоріше ,тому що все вже майже готово ,тільки ці довідки чекаю.Це точно так можна ?