PR CUAET
-
Є і в консультантів відмови....я за одними слідкую, за 22й рік в них було 100%апрувів, за 23 вже пишуть 80-90% апрувів...по гум...я думаю зараз багаьо подаються і не мають міцних підстав для гум, то й відмови є....але звісно як є консультант то може натягнути обставини до программи бо є досвід....я вважаю що якшо реально є підстави міцні і ти витратиш багато часу для вивчення та дуже уважно все заповнишь то можна пробувати самому, без потужних підстав 100% треба брати консультанта...
-
Свідоцтва про народження обовʼязково - скан оригіналу та переклад
-
Ви вже подали документи? Памʼятаю ви все збиралися.
-
Дякую за допомогу)
-
так, пригадав що нещодавно дивився інтервью однієї консультантки, теж каже десь 90% в неї, але вона всіх подає на апеляцію
-
Дякую, що пам'ятаєте 😊 Я закінчила минулого тижня курс французької, тепер місяць підготовки документів і пошуків роботи. Мені важко зосередитися і енергії небагато - птср після Маріуполя дається взнаки 😊 Зараз ще чекаю на деякі листи підтримки, заповнюю пдф, і є ще кілька додаткових документів, які хочу долучити до справи. Але на них треба теж почекати.
-
Свідотство про народження вимагають в депендантів, але не дорослих. Тут залежить від програми
-
Так, звичайно
-
Тоді не варто писати обовʼязково певно ЕЕ - не вимагають, RNIP - не вимагають, пілоти більшість - не вимагають Хіба для дітей дерендантів
-
Можливо, але якщо провінційна - треба точно для всіх. Завертають без нього
-
Ось тут є відповіді: Як підтвердити статус common-law і які документи в цьому випадку знадобляться для отримання ПР Офіційне оформлення цивільного шлюбу для Канади