PR CUAET
-
Універи в Едмонтоні та Летбриджі в Альберті. В ВС є теж деякі університети та коледжі. Я не вивчала всі, шукала ближче до міста проживання.
-
Скажіть, будь ласка, як можна додати лист пояснення про зміну провінції , якщо вже відправлена заявка на новий ворк перміт?
-
Ну не думаю. Раз сказали - то мали би притримуватися обіцянок.
-
Можливо знаєте,чи є випадки ;що продовжують WP ,подані після 31.03 ще на 3 роки і якщо по CUAET з 22 року в Канаді?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, для оформлення паспорта дитині до 12 років, якщо дитина буде зі мною все одно фото потрібно чи його можуть там сфотографувати?
-
Доброго дня) дуже багато повідомлень нічого не можу знайти, тому запитаю. Ми з чоловіком в Канаді вже другий рік, у нас тут народився син, громадянство канадське. Чи є якась гуманітарна програма, щоб податися на піар і як саме куди писати, що заповнювати. Бо чоловік працює в Амазон і там виявилось що податися на піар не можна(
-
Я записувалася на сайті bonjoursante
-
Молодець!!! Вітаю! Я ж казала, що здасте) вам треба було який мінімальний бал набрати?
-
Добрый день! Подскажите кто знает. Считала баллы по калькулятору на BC PNP (Semi-skilled workers) за Английский выходит 20 балов. Сдала CELPIP (Average 7): Reading 5 Listening 7 Writing 6 Speaking 8 Вчера заполнила заявку на номинацию и там мне посчитало английский 10 баллов. В чем можем быть проблема и как это исправить?
-
аппликант может быть любого возраста. отец не может быть депендентом сына. You can bring family members with you to Canada if they were processed for permanent residence as your dependents. This includes: -your spouse or common-law partner -your dependent child -your spouse or common-law partner’s dependent child -a dependent child of a dependent child The family members that can’t come with you include: your parents grandparents brother or sister uncle or aunt nephew or niece other relatives
-
До 20 мб