PR CUAET
-
Тоді супер
-
-
питання по формі IMM 0191 - у родича канадське громадянство і ніде не вказано номер UCI. пишуть, що якщо немає цього номера, то просто проставити нулі. хто як це питання вирішував? IMPORTANT NOTE! If you are a Canadian citizen and do not have a unique client identifier, please enter 00000000 on your application. www.vsb.bc.ca/nwc/page/11354/find-your-unique-client-idenfication-uci-number#:~:text=What%20is%20a%20UCI%20number,by%20the%20government%20of%20Canada.&text=When%20completing%20the%20online%20registration,number%20without%20hyphens%20or%20spaces.
-
Вітаю! Чи має хтось досвід запиту на біо ПІСЛЯ подачі на ПР? Через скільки часу після оплати приходить лист-запрошення? Не оплатила під час подачі і тепер є сумніви, що заявка в роботі, а не опустилась в самий низ... 4 місяці тому доплатили і жодних новин.
-
зрозумів. вибачте
-
То певно я подавала перше в український заклад для підтвердження, бо там йшлося саме про jpeg
-
не тільки jpeg формат. нижче скрін з сайту WES
-
Дякую, дійсно був завищений розмір навіть після стистення. Виправила. Що стосується формату, то має бути виключно jpeg.
-
jpeg це один з найбільших форматів. робіть в pdf. зокрема, я користуюся цим сайтом для зміни форматів файлів: www.ilovepdf.com/jpg_to_pdf
-
Фактично тільки переклад. Але технічно, документи видані Україною закордоном мають проходити через посольство. Тому просто скачати з Дії і перекласти не докінця правильно. Але на практиці це поки що 95%+ проходить, але таки не 100%, і не відомо чи в майбутньому вони не будуть до цього прискіпуватися
-
я просто інший варіант не розглядав по довідці про несудимість. робили запит через Дію і надіслали в консульство для перекладу
-
вони і верифікують і перекладають
-
Дякую: просто я не розумію то просто переклад, чи у консульльстві роблять якусь верифікацію
-
Дякую: мене просто збиває, що у гайді написано вказати на 2 мовах - я членів сімʼї вказую двома мовами....
-
ви прочитайте вимоги до перекладу документів в інструкції
-
тобто можно зробити переклад онлайн у укр агенції?