PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка,у секції про роботу в Україні,якщо працював сам на себе не офіційно,як ви називаєте цей період?
-
А если нет? То что делать в таком случае?
-
Написали вам
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як повинен виглядати документ з перекладом, який я буду завантажувати на сайт приподачі на PR. Наприклад мій диплом - Перші сторінки - це просто сам диплом, потім переклад. Або національний паспорт - всі сторінки паспорта , а потім переклад. В самому перекладі доречі теж є копії документа.
-
t.me/prcuaet
-
Я подалась знову, не дочекавшись повернення коштів. Заплатила вдруге, по новим тарифам… Повернення має йти до 8 тижнів.
-
Ох.. Я тоже посмотрела, что недвижимость недорогая и возлагала большие надежды. На прошлой неделе мы туда съездили🥺 Более депрессивного места мне еще в Канаде не попадалось. Видно, что когда то это был очень приличный и симпатичный город. Но счастье его покинуло, а стаи бомжей облюбовали. Бомжи есть везде и я их видала и в Калгари, и в Торонто, и в Монреале. Но именно в стаях и в таком количестве, увидела только там. Возвращались оттуда очень расстроенные.
-
Відповідати одним імейлом з адреси основного апліканта. Відповіді по кожному члену родини один за одним згідно переліку питань.
-
Пару вопросов: - кто на этой неделе регистрировался в трекере, проблем не было? Неделю назад получил АОR, но до сих пор не могу зарегистрироваться; - AOS отслеживается по трекеру?
-
Доброго дня. після подачі документів, я влаштувалась на роботу ( головний апплікант чоловік). Мені треба додати до заяви якийсь документ? І що саме це має бути? І як додати? Дякую