PR CUAET
-
Буду дуже просити але кажуть що вони взагалі не реагують на просьби людей ніби їх не чують
-
Добрий день всім, Шановні земляки! Підкажіть будь ласка:
-
Получили сегодня портал 2! 28 дней после Р1. Офис Монреаль
-
Бо в них є student direct stream. І їм треба не просто показати гроші на рахунку, а одразу заплатити за рік. І зробити guaranteed investment certificate, це як депозит який ви не можете зняти рік, але кожного місяця отримаєте сєчастину сумки на рахунок. І плюс вони мають мати мінімальний бал за англійську і підгрузити тест під час заявки, а також мед осмотр і справу про несудимість. І тоді їх розглядають прискорено, а якщо вони доказують кошти показуючи просто звичайний рахунок, то розглядають як звичайно декілька місяців, і шанс що одобрять менше.
-
У мене схожа ситуація я почала працювати по NOC Web development… у 2021 році ще в Україні , потім вступила на другу магістратуру і вчилася до 2023 на computer science і отримала диплом вже перебуваючи тут, ( зараз тут маю роботу з 2022 року по цьому ж ноку) я теж вказала що була eligible з першого дня коли почала працювати по цьому ноку бо не буду ж я вказувати 2023 коли закінчила універ 🤷♀️
-
@NataliaGrimailo скажіть ,будь ласка,чи треба робити оплату заздалегідь,завтра їду в Оттаве оформлювати закордонний паспорт.
-
Привіт, це оновлення потрібно виключно для того щоб мати доступ до консульських послуг , щодо того чи оновився і на тому все , дуже великі сумніви , точно так само як і не оновився ))) так , що кому треба паспорт можете і сьогодні оновитись , вже сказали представники мінооборони про це , правда від штрафу це вже не спасе оскільки типу термін пройшов
-
Спасибо за ответ! А где найти эту инструкцию?
-
А де знайти номер по якому до них можна зателефонувати ?
-
Дякую за роз’яснення. Сертифікат з англійськоі - це ж вимога любого універу. Моя сестра подавалася з Канади ще в березні - і медогляд є і сума на рахунку більше чим треба по вимогах універу - хоча тоді ще українці йшли по постCUAET measures - можна було і не показувати відповідні кошти. А вже 4 місяці очікує і відповіді немає. Звонила і писала - стандартна відповідь - очікуйте, хоча на сайті пише processing time - 11 тижнів. Тут в групі були повідомлення від людей, що в квітні подалися на стаді перміт і вже в травні отримали. Все як і з ворк пермітами - хаос! Занадто багато людського фактору. Порядковості немає. Було би логічно якби розглядали в міру поступлення заяв)
-
Федерали висилают ваш файл до МіФі. МіФі як і федерали потім надсилают Вам на електронку анкету для заповненя ( що в анкеті не знаю, ще не отримував). Після заповнення розшляд і погодження.