PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи подавав хтось заявку на «продовження» стаді перміту? Як швидко отримали новий стаді перміт? У нас така ситуація: у сина є стаді перміт для навчання у коледжі лише на період першого курсу, а зараз отримали лист від коледжу про зарахування на другий курс і подали заявку на новий стаді перміт. Так от коли дивлюсь на сійті інформацію щодо терміну розгляду заявки, то є окремим рядком варіант для заявки на «продовження» стаді перміту: study permit extension.Не впевнена чи є це саме нашим варіантом і цікавить може в когось була така ситуація. Заздалегідь дякую!
-
@maria_SKMS @FitisovaAlina Дякую!
-
Початок грудня
-
Дочка моїх знайомих провчилися два роки в коледжі і вибрали ще один рік по іншій спеціальності. Вони подавали власне на продовження, а не на новий ворк перміт - подалися в березні місяці - то отримали дуже швидко - за 4 тижні.
-
Подавала на зняття обмежень 3лютого. Поки тишина. Чи є шанс отримати продовженый ворк перміт, чи краще поки не одобрили написати про це кризову форму?
-
Application number - дивіться в запиті на біометрію - це і є AOR
-
А то что AOR не пришел, а запрос на биометрию пришел это норм?
-
Дякую за інформацію
-
ця інструкція
-
Tr to pr - пише в інструкції
-
Нашел инструкцию, но в списке програм нету Ukranian family reunion..🤔
-
Всім доброго дня. @OstapBosak Будь ласка зорієнтуєте, що робити? Подавалась на новий ворк перміт 6 лютого 2024 для себе і доньки все в одній заявці. Досі тиша (вже 5-ть місяців пройшло). Ситуація ускладнюється тим, що мій теперішній ворк перміт дійсний тільки до 26 серпня 2024. 1) Які мої дії на даний час? (Заявка на перегляд справи?) 2) Що необхідно зробити щоб я мала актуальну Alberta Health Card? 3) Подача візи відбувається на основі діючого ворк перміту? Дякую на перед.
-
О, спасибо! Получилось!! Но там все равно нету запроса на Биометрию и написанно что она еще валидна 🤔
-
Раджу звонити до всіх підряд, і з ними можна торгуватися. Я свого часу обзванював всіх і зразу казав що маю "таку то" ціну і шукаю краще (ціну явно був занизив від реальної) і так вибрав краще, після чого деякі перезвонювали пропонували краще ніж зразу - коли понімали що клієнт зірвався