PR CUAET
-
Я б вам порадила Марію www.instagram.com/immigration.services.canada?igsh=MTJydnltM3A3am1jZQ== Дуже гарний спеціаліст. Підпишіться, послідкуйте. В неї до речі незабаром 27.07. Семінар офлайн в торонто про способи імміграції. Я йду. Вона розкаже про всі економічні програми і що зараз відбувається, з гуманітарною.
-
Минулого тижня Ukrainian Canadian Congress оголосив кампанію зі збору 1 000 000 доларів США протягом одного місяця в рамках гуманітарного звернення до України для дітей, які постраждали від насильницького нападу Росії на дитячу лікарню Охматдит у Києві. На сьогоднішній день уже зібрали понад 165 000 доларів США для досягнення нашої мети! Сьогодні Конгрес радий поділитися можливістю подвоїти вплив вашої пожертви. Фонд The Temerty Foundation щедро пообіцяв продублювати кожну пожертву, зроблену для збору коштів Охматдиту до 21 липня, до 50 000 доларів. interland3.donorperfect.net/weblink/weblink.aspx?name=E357368QE&id=27
-
Я не вказувала внутрішній паспорт взагалі
-
Доброго дня. Підкажіть, якщо лікар виписав ліки і запитав в якій аптеці забирати. То мені чекати на повідомлення з аптеки, чи вже можна йти забирати?
-
Тоді у вас буде проблема . Або нова посада , або номінація, що зараз важливіше
-
В нас ніяких повідомлень не приходить. Ідемо до аптеки, даємо картку мед страхування, вони знаходять цей рецепт і кажуть коли прийти забрати
-
Ні, в мене інша компанія
-
Перший та третій вівторок що це означає?
-
У вас та сама компанія залишається? Мій чоловік в такій самій ситуації був, але йому ніде посаду не міняли (їм, чесно кажучи, і не хотілося ніде її міняти, то й не дуже ми просили), так і подався з посадою первісною
-
Можна посилання на фейсбук ?
-
Дуже дякую величезне!
-
Для отримання ПР треба податися на федеральний етап з валідним паспортом, а після отримання рішення, він повинен бути валідним 6 місяців на момент прийняття рішення . Я не про гуманітарну зараз. І нічого там автоматично не продовжується без паспорта на сьогодні