PR CUAET
-
Не раджу таке посилати. Хіба що офіцер вам пробачить що ви не знаєте мови і не знаєте "традицій" Канади. Це стосується 1ш за все останньої фрази, що подати для позитивного рішення. Так писати не можна. Я би не писала нічого про "you may be avare" .. та whether you could check. Я думаю варто просто просити: "could you please.. " і далі по тексту
-
Дякую. Успіхів Вам
-
Я теж таке бачила один раз в фб, не українці.. А в інших не питають і деяким навіть на роботу не телефонують. Тут ще і офіцери різні. До когось щось не так дійшло і запросив (хоча нам не легше від того)
-
Канада через океан. Вони вважають що це їх мало стосується. І якби не українське комюніті не ясно що нам би обломилось. Я десь читала шикарну статтю як українське комюніті тут вибивало з конгресменів можливість прихистку для співвітчизників. Нажаль не зберегла її.
-
Всім привіт! Пам'ятаю нас тут було багато травневих ждунів WES-a. Чи є в когось зрушення?? Бо 4-тий місяць пішов, а на сайті пише, що термін обробки заявок 35 днів🫣😳 Дзвінки, повідомлення не допомагають🤬😡😡
-
Я зайшла в якусь Whatsapp групу ще коли Tech Pаthway був актуальний, там Я так зрозуміла здебільшого люди з Азії/близького сходу, я там підчитувала час від часу і що ви думаєте яке відкриття Я для себе зробила: якнайменше половина людей з того чату то outland applicants. Тобто мало того що ми(CUAET), та всі інші національності які відпрацювали рік, та post graduation permit holders хапаємося за той AOS, виявляеться там ще хто зна скільки тих хто подається з-за кордону, з valid job offer і підтвердженим досвідом у своїй країні. І їх розглядають, і видають номінації. Я розумію що є той high demand у якихось професіях, але люди з тимчасовим статусом вже тут, і ми працюємо і платимо податки, чому не можна хоча б до кінця року притримати тих outland applicants. Якщо у вас тут і сталася кризі через неочікувано кількість temporary residents. Просто крик душі😢
-
нам коледж дав ціну по work permit👍
-
Ті, які подалися до закриття у лютому так, але ті, хто подалися в червні і в липні хто зна
-
Я. Зробили мені помилку в аплікації. От сиджу і сподіваюсь що офіцер зробить дозапит і це в цілому не вплине на рішення.