PR CUAET
-
Ми дійшли висновку, що це можна трактувати по-різному
-
Добре, коли так
-
Я не лякаю, просто думки в голос))
-
Привіт усім! Підкажіть хто знає чи можна подати документи на Express Entry після того як отримуєш invitation to apply з українським паспортом, якщо термін дії паспорту спливає через 4 місяці? І чи дозволяють вони продовжувати український паспорт чи треба тільки новий? Дякую!
-
Так
-
Буду сподіватися , що повернуть
-
UPDATE! подача 3 листопада, біометрія запит 16 листопада, здача біометрії 20ті числа грудня (перевірю точно для трекера). Сьогодні 8 серпня лист про Meeting Eligibility requirements
-
Ukrainian Family Reunification
-
Для статистики: 06.11.23 - подача 29.12.23 - біометрія 08.08.24 - запит на військовий квиток (не надав при подачі)
-
Ukrainian Family Reunification
-
Вони мої доки отримали від апостілю 18 червня, вчора отримав листа, що евалюація завершена, очікую ось репорт повинен прийти найближчим часом. У дружини wes отримав доки від апостілю 19 червня і in progress ще. Так як нам мій диплом необхідно було підтвердити швидше, останні два-три тижні я щодня дзвонив до wes, писав у всі соціальні мережі, що знайшов, залишав коментарі і тд, писав в чат бот регулярно. Схоже, що це допомогло. Я писав їм достатньо агресивно останній тиждень, ну і в цілому спрацювало. Можливо пощастило, але можливо буде корисно