PR CUAET
-
Я вас не осуждаю и понимаю ваши пожелания, но наверняка есть и другие Карпентера, драйволеры, руферы, в конце концов плиточники как я которые тоже ждут... Я свою номинацию скоро получу, я по этому поводу не переживаю... Я просто не люблю когда срезают углы за счет других. Извините если кого то обижаю. Я поделился своим мнением и теперь это обсуждение заходит в тупик.
-
А що до 10 років?
-
Як що ви привезете фото дитини 3,5 ×4,5 ,то термін продовження паспорту буде складати 4 роки. Так мені пояснили у консульстві(Оттава).
-
Ні, 10×15 це на новий паспорт.А на продовження , мені сказали в консульстві 3,5×4,5. Можете подзвонити і запитати .Я дзвонила і мені пояснили яке фото потрібно дляпродовження паспорту.
-
Я вже зазначила описати в ЛоЕ цю ситуацію, бо ви фізично все те не перераховуєте Проте можете спробувати ваш варіант.
-
Сначала появится дата final design. Это значит , что карты отправили в печать. На почту электронную ничего не придёт, только самому заходить и проверять статус. Затем через день два появится в кабинете сообщение, что карты отправленны. А на следующий день придёт эмаил , что статус обновился. Это конечный результат.
-
Дякую. Та отож. В понеділок підійду
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста Кто-нибудь сталкивался Как можно быстро получить organization or church letter для гуманитарной программы?(волонтерство)
-
Йдіть до церкви, там питайте чим можете допомогти і що Вам треба такий лист.якщо чоловік , то їм фізична допомога може бути потрібна, якщо жінка-щось приготувати і там в них є обіди після служби, то допомогти з роздачею, але це десь місяць-два треба. Православна наша церковна Bathurst street
-
Що потрібно вибрати в графі «дополнительные формы заявок»,щоб додати підтвердження батьківства до форми 0191
-
Ждем номинацию 8 месяцев...
-
Добрий день, може хто знає , через тиждень буде 6 місяців як я чекаю на продовження ворк перміту, не розумію вже, то норма, чи треба кудись дзвонити, на сайті не можу навіть знайти контакти куди дзвонити )