PR CUAET
-
А какой нок?
-
За останні 10 років,а не днів.
-
Тому,що там два аркуші
-
Що не економічна згодна, що сімейного спонсорства - категорично не згодна. Відсутні вимоги до «спонсора» як мінімум. Тому не зовсім розумію чому ви вимоги однієї програми мапите на іншу. Не бачила кейс де з незаповненою travel history прийшов портал, кейс дозапиту бачила. Кейсів дозапиту доказів родинного звʼязку не бачила також доречі. Але консультанти радили додавати. Але все то людьський фактор офіцера at the end of the day, до того ж в нас найлояльніша з усіх програм - відмов немає, тільки дозапити. Теоретично можна майже нічого не заповнювати, на все що треба дозапит прийде. (Це не legal advice якщо що))
-
Доброго дня, хто вже заповнював форму що до подорожей, треба написати за 10 років, але я маю інформацію з паспорту лише років за 8, все що було раніше мабуть кожен не зможе запамʼятати, як ви робили. Дякую
-
отвечу на ваш вопрос про перенос: по форме и сути программа ложится в категорию семейного спонсорства. просто было сделано 2 модификации - убрали требование для спонсора по 'доходу', и расширили список родственников. естесно, офицер может запросить, все, что угодно. как попросили практически все формы заново заполнить для того, кто выехал из канады. мы не видели дозапроса родственных связей, чтобы понять тренд, потому, что не спрашивали каждого одобренного, что он подавал с анкетой, а наверное стоит спрашивать, чтобы понять динамику. причем тип родства тоже важен. с высокой долей вероятности у нового супруга дозапросят доказательства отношений, а вот дочь- мама, брат-сестра, вряд ли. если ничего не крепить/не заполнять, то кейс категоризируют, как incomplete. дозапрос в процессе это не равно incomplete application. я не переубеждаю вас не заполнять travel history. я указала на rationale и почему оно на портале так, как оно есть.
-
Передивилась чат, знайшла багато потрібної інформації, проте є конктретні обставини і я не хочу помилитись (((, тому звертаюсь за порадою. Я з дітьми приїхала до Канади за програмою CUAET за запрошенням своєї сестри і перебуваю фактично на її утриманні. Чоловікові таку візу не робили, оскільки більше 2 років перебував в ЗСУ, можливості здати біометрію просто не було. Зараз виникла необхідність, щоб він приїхав до нас. Почала робити гостьову візу і виникло питання як правильно це зробити … Чи можу я зазначити, наприклад, що він відвідує родину, яка є тимчасовим резидентом і запрошує його, чи краще, щоб це зробила моя сестра, яка є громадянкою Канади, але вона не член його сім’ї.