PR CUAET
-
Спасибо.Дай Бог чтобы всем очень скоро пришло 🤞
-
А подскажите с health cards: я только что звонила, сказали что можете не менять пока, а можно пойти поменять на новую , которая без expiry date. То есть, по факту они продолжат старую. И для украинцев продлили белую карту до 2025…
-
А на каком вы этапе?
-
Думаю має пройти, якщо докласти виписки з податкової Можете пояснити ситуацію також в ЛоЕ
-
Так, не дає
-
Обычно допускается 3 разбега в буквах в ФИО. Например j-g, s-c, думаю, что a-o тоже должно пройти. А еще так как вы будете все равно переводить это свидетельство вы можете попросить переводчика перевести с буквой А остальные документы. На англ и фр языках это имя именно Alexandre . Это не нарушение
-
Виходить, що так… Я теж гадала, що правила однакові. По поводу ID, то в моєї дитини його немає зовсім. Бо ми виїхали з України до Канади, коли дитині було 13. В Канаді ID не роблять. В ПП Документ в Європі мені відмовились одночасно робити ID та паспорт. Тільки послідовно!!! Тобто їздити 3 рази до Європи потім, щоб забрати ID, подати на загран, забрати потім загран… це ж легко і дешево… Тобто, коли мені відмовили в Німеччині і в ПП Документ (тому що немає ID-картки), і в Консульстві (там ID не обовʼязково, але обовʼязково мати німецьку «прописку»), я вже майже опустила руки. Але чудова жіночка з цього чату порадила мені попитати по консульствах інших країн. І в Австрії в мене прийняли документи без австрійської прописки і без Укр ID-картки. І в іншому питанні пішли на зустріч. Тобто так, правила різні. Люди різні. Підходи різні.