PR CUAET
-
Ми відповідали по кожному пункту: якщо документи були раніше відправлені- так і вказали, але по кожному пункту; а по фінансовій документації- надіслали лист з роботи і пейстаби за 6 міс ; ще окремо- стосовно військової служби- форму з підписом (скрізь вказали none) і пояснення чому не проходив військову службу . Мед екзамен нам зарахували старий. Потім десь через 2-3 тижня прийшов лист , що все додано до файла . Потім , портали .
-
А для женщин как отвечать писать относительно военной службы ?
-
Я понимаю так: те, чье эпликейшн было одобрено 4 февраля 2024 года или после этой даты и получили письмо предварительного одобрения на право получения work permit, заезжают в Канаду и получают в аэропорту work permit/study permit на три года бесплатно. Заехать надо до 31 декабря 2024 года.
-
Я так розумію, що приписка біля дати 31.12.24 "extended" означає "подовжено" до 31.03.25 Вірно чи ні?
-
Update: 16.11.2023 application submitted 25.01.2024 AOR+biometric 03.06 я вислала T4 and paystub 14.08.2024 Eligibility попросили внести в таблицю ненадану інформацію за три місяці по чоловіку, хоча він пенсіонер і просто працював на пенсії і я про це вказувала. Тому треба при заповненні не мати жодних гепів, навіть коли інформація перекривається.
-
Мы уже заехали (27.03.24) То, что вы написали, мне понятно. У меня в другом аспекте непонимание. Вопрос был про продление WP ("can apply to extend your currency WP"), про подачу заявки без оплаты 255 CAD и срок подачи (до 31.12.24 бесплатно или до 31.03.25?)
-
Оформила в липні дітям паспорт в Німеччині ,сказали получить можно тільки в Німеччині , потім він зберігається 3 місяці і повертається в Україну , і звідти можно оформити доставку в Канаду , але пересилка за свій рахунок! Ми вибрали такий шлях, адже це дешевше чим злітати і забирати його 🙈
-
Спасибо ☺️
-
У нас в файлі була тільки одна людина- чоловік. Але я би , так само приклала форму про військову службу з відмітками none , вказала, що не служила і вказала, що згідно закону України немає для жінок обов’язку служити. Зараз такий час , що багато і дівчат проходять військову службу. Але , це моя думка, не досвід. Я вважаю, що це може зекономити час, на випадок якщо офіцер схоче перепитати.