PR CUAET
-
шукайте по розділах що стосується government employee. ми не завантажували разом з аплікацією. був дозапит
-
ви тільки заповнюєте аплікацію?
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост: Пологи в Канаді — як, чому, скільки? Приклад з власного досвіду & трохи в загальному Розбиваємо питання на молекули Деталі: instagram.com/p/C-rKmMXOWIA/ 🔴🔴🔴
-
🤰🏼🇨🇦Пологи в Канаді — як, чому, скільки? Приклад з власного досвіду & трохи в загальному Розбиваємо питання на молекули 🙌🏽 Етап 1. **Підготовка до Пологів** Спершу все просто - жінка дізнається що вагітна і йде до свого сімейного лікаря, якщо ж його ще немає - до walk-in clinic. Я особисто не мала сімейного лікаря, і пішла в walk-in і мені протягом тижня назначили приватного лікаря гінеколога який мене всю вагітність вела, вона і мала приймати пологи. Як канадці дізналися що я вагітна і сімейного немає - мені за 24 години знайшли гарного лікаря ще й педіатра. А живу я, між іншим, в Торонто (тут черги на рік вперед). Йдемо далі: Протягом вагітності жінка проходить кілька планових ультразвукових обстежень, аналізів крові та інших медичних тестів, які допомагають стежити за розвитком дитини та здоров’ям матері. Лікар детально розповість про всі можливі варіанти пологів: природні, з епідуральною анестезією, кесарів розтин тощо. *з власного досвіду: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️: instagram.com/p/C-rKmMXOWIA/
-
🤰🏼🇨🇦Пологи в Канаді — як, чому, скільки? Приклад з власного досвіду & трохи в загальному Розбиваємо питання на молекули 🙌🏽 Етап 1. **Підготовка до Пологів** Спершу все просто - жінка дізнається що вагітна і йде до свого сімейного лікаря, якщо ж його ще немає - до walk-in clinic. Я особисто не мала сімейного лікаря, і пішла в walk-in і мені протягом тижня назначили приватного лікаря гінеколога який мене всю вагітність вела, вона і мала приймати пологи. Як канадці дізналися що я вагітна і сімейного немає - мені за 24 години знайшли гарного лікаря ще й педіатра. А живу я, між іншим, в Торонто (тут черги на рік вперед). Йдемо далі: Протягом вагітності жінка проходить кілька планових ультразвукових обстежень, аналізів крові та інших медичних тестів, які допомагають стежити за розвитком дитини та здоров’ям матері. Лікар детально розповість про всі можливі варіанти пологів: природні, з епідуральною анестезією, кесарів розтин тощо. *з власного досвіду: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️: instagram.com/p/C-rKmMXOWIA/
-
Update: 06.11.2023 - подача (Альберта) 12.2023- AOR + biometric invitation 14.08.2024 - Eligibility Так і мені змінили офіс. Був Сідней тепер Торонто.
-
Ukrainian Family Reunification
-
Update: 14.11.2023 - подача (Альберта) 22.01.2024- AOR + biometric invitation 14.08.2024 - Eligibility Сейчас проверила свой акаунт,засчитали медицину👏👏👏, завтра😄: August 15, 2024:You passed the medical exam.
-
-
Update: 16.11.2023 application submitted 25.01.2024 AOR+biometric 03.06 я вислала T4 and paystub 14.08.2024 Eligibility попросили внести в таблицю ненадану інформацію за три місяці по чоловіку, хоча він пенсіонер і просто працював на пенсії і я про це вказувала. Тому треба при заповненні не мати жодних гепів, навіть коли інформація перекривається.
-
-
Я подавала тата , 75 років 6.11-подача( Manitoba) 15.12- біометрія оплата і аор 15.03 - здали біометрію 12.08. - eligibility
-
-
Microsoft Edge, попробовать Google Chrome?