PR CUAET
-
4 месяца между FD и Portal! 😦. Вот что их могло тормозить?!
-
Коли приїде сюди, на основі вашого ворк перміта зробити їй стаді перміт чи ворк перміт
-
Зробити візу
-
Все залежить від провінції. За слідкуванням за чатами форумами десь з 19 року я чув, що проблеми були в випадках з Саскечеваном (вони дуже принципові бувають зі своїми номінантами), Манітоба, якщо від общини номінація і якщо люди взагалі не доїзжали до провінції, лендились в умовному Торонто і не сідали на наступний літак Ніде не вказані терміни та вимоги, є лише фраза Intent to stay. Що таке Intent to stay - питання. Думаю, що добре мати якісь айді, документи, та інші папери, пов'язані з провінцією, де вказані ваші данні
-
French це найбільша квота в ЕЕ серед категорій Плюс не всі 2000 подадуть / еліджібл будуть
-
Так є І вам в гілку Федеральний етап :)
-
Добрый день! Может, кто-то сталкивался с такой ситуацией: работодатель не предоставляет документы для BCPNP-аппликации, не отвечает на звонки и письма, а менеджер отсылает в HR, который тоже молчит. Плюс у компании нет municipal business license, и неясно, будут ли они её получать, так как планируют менять офис. Есть ли смысл продолжать аппликацию без лицензии? @slashkevych Святослав, у нас была консультация с вами, но этой информации на тот момент мы не владели, возможно, подскажете как поступить? Экспресс-энтри нам не подходит по баллам, и менять работодателя не хочется, но, похоже, других вариантов нет. Буду признательна за советы и идеи.
-
Вісім привіт) Чи є різниця який візовий офіс розглядає заявку за швидкістю?
-
Для BC PNP якщо роботодавець не відповідає критеріям без сенсу продовжувати оскільки це критичні критерії.
-
t.me/prcuaet/1783/188348 знайшла в закріплених
-
Вісім привіт) Який з офісів розглядає заявку найшвидше? І як можна дізнатися який з офісів розглядає твою заявку?