PR CUAET
-
Чи можливо хтось відправляв паспорт на вклейку візи в Канаді без запрошення? Бо в нас ситуація вже критична… ми пів року чекали на візітор рекордс для дитини, подали на візу одразу після схвалення, але період очікування зараз сягає майже 200 днів…. На жовтень у нас квитки до Європи та через тиждень назад….але діючої візи немає(( кризову форму заповнювали двічі - відповіді стандартні. Тепер не знаємо що робити.
-
Скажите, если я больше года отработал (нок 11100), есть контракт, то это все равно не подходит как valid job offer? Вроде как написано, что если работаешь больше года, то lmia не надо. Но work permit по Cuaet, и получается работодатель там не указан. В общем не понимаю
-
Я, власне, про це. Дякую за пояснення, але це я розумію. Проблема у тому, що це розумію я, громадянка Канади, і не розуміють мої родичі, які ще живуть українським пофігізмом. Але головна аплікантка вже пройшла медкомісію і вдруге вʼїхала до Канади. Не вірю своїм очам, але це так.
-
-
Не хвилюйтеся вона така не перша.У мене декілька разів під час здачі біометричних даних не могли зняти відбитки. У дочки теж саме. І це в різних країнах і на різних апаратах звісно. Там так і записується. І ще це не через сухість,можуть бути і через вологість або повʼязано з роботою як в моєму випадку. Можуть зняти тільки навіть два пальці які можливо або взагалі і без жодного😊