PR CUAET
-
А хіба немає економічних програм для підприємців?
-
Семінар щодо канадської робочої культури сьогодні, 27 серпня з 18:00 до 19:30 (за часом Ванкувера). Будь ласка, скористайтеся наведеною нижче інформацією для підключення до зустрічі. us06web.zoom.us/j/89392308931?pwd=jJHdl1pbNPMlyVaAfKEqiKfvzJSGE4.1 Зверніть увагу, що цей захід проводиться Construction Foundation of BC (CFBC) у межах проєкту Welcome Exchange, що реалізується за фінансової підтримки від Immigration, Refugees and Citizenship Canada.
-
Огромное спасибо!
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, якщо я оплатила заявку WES і потім Апостиль сам у електронній формі надішле мої документи до WES то чи потрібно мені потім ці документи з апостилем підгружати в особистий кабінет WES? І чи потрібно висилати їм паперові копії мого пакету документів? Чи вже буде достатньо того що надішле Апостиль? Дякую.
-
Не повторяйте моей ошибки. Вы сейчас находитесь на портале для тех кто хочет въехать в Канаду. Вам надо использовать портал для тех кто уже находится здесь. Поэтому вам надо использовать IRCC secure account. Иначе как и мне придется сначала выезжать из Канады, а потом въезжать обратно. Вот детальная инструкция со всеми ссылками как подаются на стади пермит украинцы: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html
-
Що ж чекаємо🥲 і ділимось радістю😂🙈
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка чи можливо отримати довідку про несудимість з Франції,і скільки це вартуватиме?Наперед Дякую!
-
В нас дві подачі, батьки і ми, Січень та Лютий
-
Підкажіть, будь ласка, як продовжити візу ? Заповнювати ту ж форму, коли подавалася вперше? У когось є збережені інструкції?
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто сталкивался. При подаче на study permit, в самом начале, при заполнении аппликации, что отвечать на вопрос ‘’Когда вы приедете в Канаду ?’’ , если я уже нахожусь здесь… и второй вопрос Когда вы собираетесь покинуть Канаду ?
-
Дякую, виправила
-
Підкажіть Едмонтон і Оттава приймають людей з Торонто? Чи вартує ловити слоти там?