PR CUAET
-
А теперь без шуток. А на Ваше мнение в пол года по Квебеку можно расчитывать?
-
Сьогодні скидали ефір імміграційного консультанта, там якраз вона розбирала цю ситуацію. Податися можна, написати пояснення. Офіцер може пропустити, може дати час на виготовлення паспортів для дітей і після того як Ви їх додасте до аплікації розглядати її далі. Все на розсуд офіцера. Передивіться ефір
-
Это долгий процесс
-
Ребята добрый вечер! У меня такой вопрос. Может есть тут в группе Мастера Маникюра и Бьюти индустрии кто податься или подавался на ПР. Скажите пожалуйста я работаю в салоне но без лицензии. Я работаю под ихней лицензии. Я вот очень сильно опасаюсь последствии, так как на подачи ПР необходимо иметь лицензию ( я имею сертификаты что я в Украине прошла курс что касается ногтей рук и педикюра). Может ли повлият на подачу ПР если нету Лицензий? У меня есть Пэйстапы где пишется сколько я часов отработала в течение двух недель.
-
Було б правильно зателефонувати в IRCC і задати це питання, бо в тому, що ви прислали немає офіційного першоджерела і трохи воно не в‘яжеться з умовами програми 🤷🏻♀️
-
Доброго вечора! Поділіться, будь ласка, досвідом, якщо у когось такий був чи є можливість подаватись на PR перебуваючи у декретній відпустці (роботодавець зберігає робоче місце)?
-
De facto family member Или, проще говоря, фактический (не юридический) член семьи. Кто это такой? Это человек, которого можно включить в иммиграционное заявление, хотя он и не вписывается в формулу «основной заявитель, супруг(а) и их несовершеннолетние дети». ⚠️ De facto family member в таком случае тоже будет являться зависимым членом семьи и тоже получит PR при одобрении заявления. Чёткого, понятного и приятного списка de facto family members не существует, то есть нельзя ответить на заданный в вакууме вопрос «является ли мой двоюродный дядя de facto family member». Если в заявление включён фактический член семьи, его принадлежность к семье будет рассмотрена отдельно и индивидуально, для чего кандидатуру оценят по ряду критериев, например: — в каких отношениях он состоит с семьёй — насколько длительны и сильны эти отношения — какое влияние окажет разлука с семьёй — какие документы подтверждают отношения (и это не полный список, а именно «например»). В целом же de facto family member'ом могут быть взрослые дети, родители, бабушки-дедушки, любые родственники и даже не родственники (❗️), которые в силу длительного совместного проживания стали семье как родные. Концепция de facto family member может широко применяться в нынешних реалиях, например когда семья украинцев имеет возможность получить PR по #uastream, а их родители требованиям этой программы не отвечают. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация Наприклад То я все ж дочекаюсь ще однієї думки спеціаліста, а не здогадок.
-
@OstapBosak, щось я заплуталась вже 🤔😁🙄 тобто підсумую, а ви будь ласка скажіть чи вірно вас зрозуміла? Якщо чоловік не буде іммігрувати з дружиною, то: 1. Ми все одно додаємо його як dependant, але галочку не ставимо що він accompanied? 2. Заповнюємо на чоловіка усі форми як і на дружину? 3. Чи треба додавати фото, паспорт та свідоцтво про народження для чоловіка? 4. Не оплачуємо за нього нічого, не платимо 1085$? 5. Але йому все одно треба буде здати біометрію та медкомісію? Навіть якщо він не їде? 6. Якщо на 5те питання так, то треба за нього тільки біометрію платити, 85$? Дуже дякую заздалегідь за відповідь! 🙏
-
А це десь можна прочитати в умовах програми?
-
Мама може включити тільки чоловіка і дітей до 22 років. Маму - ні. Вона могла б подаватися окремо як бабуся Ваша але не підпадає під програму для українців.
-
Якщо ви не проти я відповім на ваше запитання лміа дійсне 18 місяців, але якщо ви подаєте на закриту робочу візу то його дія продовжується на 2-3 роки в залежності від заробітньої плати якщо зарплата вище ніж 27 (Онтаріо)за годину то це 3 роки
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка lmia має бути дійсне (по даті) на день ItA, чи допоки весь процес по ЕЕ закінчиться? Консультантка чомусь дуже наголошує на тому факті, (може тисне на потребу в оформленні закритого ВП), а я памʼятаю що ви казали що 18 міс дійсний (може для gst lmia category B якось інакше) . То ж за рік за умови що 495 балів (з лміа) то можна одержати ІтА? Я вірно мислю чи щось гублю? Дякую
-
Type A
-
Перефразирую ))) Кто уже по этой программе получил ПР в Квебеке? ))))
-
Кто уже получил ПР по этой программе? Есть такие первопроходы?
-
Добрий день, будь ласка питання до консультантів: За новою програмою буде подаватись мама по мені. Я десь читала що можна включити в її заяву повнолітніх родичів, які можна вважати за dependents. Чи є шанс це зробити для бабусі, 72 років (її мама)? Вона має лише громадянство Молдови і через це не зможе піти по програмі як окремий аплікант.