PR CUAET
-
Це ви про справу, так? Дякую!
-
www.youtube.com/live/nFOuEeuFvbo?si=iBTz6SOedtfbsE7e
-
з особистого досвіду - за весь період життя після 18 років
-
Добрий день! Чи потрібно дітям робити окремі закордонні паспорти для подачі по цій програмі? Наші всі вклеєні в паспорт дружини. Кажуть що потрібно робити окремі…:/ але щоб податися в консульстві і зробити може зайняти 8-10 місяців. Може хто вже має реальний досвід?
-
Якщо здавати тест з англійської, то потрібно мати мінімальний бал всі 4, а якщо наприклад десь буде більше 4 і тільки одна оцінка буде 4 це є проблемою?
-
Доброго вечора, Остапе і вся спільнота! Поки що тільки читала, от вирішила і сама спитати думку спеціаліста🙂 В мене з 2018 року в Торонто проживала донька, в неї ще немає PR. Ми приїхали до неї з окупованого міста, з чоловіком і сином, який зараз навчається у 12 класі. Нам по 46 років, англійська 4-5. Я працюю офіційно (в Україні була бухгалтером, тут адмін. ассистент), чоловік селф-емплоєр (Uber). По-перше, які на Вашу думку у нас шанси, чисто гіпотетично. І чи може бути на заваді те, що тут донька, якій 22 роки, але без PR, поки що. По-друге, може з досвіду, згідно статистики, краще подаватися у кінці року чи почекати, та вже з нового року спробувати? Буду дуже вдячна за відповідь та будь які поради.🙂
-
Ні. Це про IMM 0191 statutory declaration
-
Как давно подавали на номинацию и оплачивали 500$? Это не выплаты, это возврат суммы за номинацию. То есть,вы подали апликацию на AOS и оплатили 500$. Вам они вернуться на ту карту с которой вы их оплачивали
-
Спрашивайте,если не понятно ,подскажу