PR CUAET
-
Народ, по літніх подачах ні в кого ніяких змін по аос? Знаю, що в принципі, зараз кінець січня розглядають, але раптом в когось щось дозапитували або якось інакше статус мінявся ?
-
Доброго дня, подався на провінційну програму в манітобі, ще не отримав номінацію але відправив емеіл до MPNP з запитом на зміну місця роботи і отримав таку відповідь. Чи значить це що я можу змінити місце роботи?
-
-
Цікавить те саме питання Прийшли листи нам обом про Portal 1 і в обох листах пише, що кожен є «головним аплікантів», хоча основний аплікант - мій хлопець Тоді з чиєї пошти потрібно надавати інформацію і яку саме? Дуже вдячна за відповідь!
-
letter of support for immigration Характеристика - це поняття трохи з інших часів 😉 - це як на мене 😊
-
У мене організація, якій належить увесь будинок. На фірмовому бланку. Але писав конкретний працівник, який знає мене від часу заселення. Цей працівник також додав скан свого канадського паспорту. Писав як довго ми живемо, які ми люди, тобто стандартний лист підтримки.
-
Це було завжи, просто зараз можливо прикордонники мають інші розпорядження на рахунок цього (після того як вони почали переглядати іміграційну політику), впускати або ні, тих чи інших людей до себе. Якщо людина до прикладу не зможе чітко відповісти про ціль свого візиту до Канади, або буде дуже сильно нервувати при відповіді на прості питання, його можуть попросити пройти в "кабінет" для того щоб зрозуміти всі делаті поїздки і про те чи він говорить правду. Вони будуть шукати ті нестиковки в ваших словах та на основі цієї бесіди, робити якісь висновки і виносити вердикт. Так само і в США, маючи візу на руках то не дає вам 100% гарантії, що ви потрапите в країну, все буде залежати від офіцера на кордоні.
-
Повністю згоден. Дуже добре що вони відповіли на запит. От тільки їх відповідь така ж сама коли їм телефонуєш у колцентр. Ваша справа у роботі а насправді не відкривали і еліджибиті не починали. І бекграундчек я гадаю дати у кабінеті не має бо і її не робили, бо зазвичай вона іде вже після еліджибиті але перед порталом 1
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як отримати довідки про не судимість з Туреччини? Їх місцевої дії не встановлювали, тепер мабуть вже неможливо, якось через поліцейський запит, ми не молоді люди з чоловіком, в шоці від усього, у консульстві сказали, що цим не займаються...
-
в Торонто по часу Торонто, в Едмонтоні по Едмонтону
-
підкажіть, будь ласка, коли Ви отримали Portal 1?