PR CUAET
-
От і я так думаю 🤔 дякую
-
Клуб сліз та болю... Я маю сьогодні слот на 1.40 і я досі в черзі. Переді мною ще ДВІ людини. Прийом дуууже повільно проходить через неорганізованість (консула). І прийом громадян до 4.30. Є шанс, що я тупо не встигну сьогодні. Які можуть бути дії? Скарга?
-
Цена на нефть доходила до 20 дол за баррель, при такой цене здесь никто ничего не делает, так как нет смысла. Но есть и другие отрасли промышленности, которые не так зависят от нефти, которые не представлены в Эдмонтоне. Если вы это не понимаете, то надеюсь никогда не придется понять. Хорошего дня!
-
Щиро вдячна!
-
Якщо ж ви клеймите бал, а довести не можете - офіцер має повне право «порізати» бали чи дискваліфікувати аплікацію, якщо ви не виконуєте мінімальні бальні умови відбору
-
Но вот в вашем случае они должны были принять её по ворк пермиту на учёбу, а уже потом бы она предоставила стади пермит. Попытайтесь в учебном заведении убедить их, что сестра ваша может учиться без стади пермита. Ей должно было письмо от IRCC прийти о том, что она имеет право учиться без стади пермита. Такие письма приходили в июне-июле 2023г. Она бы могла пока хотя бы начать учёбу, чтобы не терять год.
-
NOC тут нідочого Ви маєте доводити канадський/іноземний стаж, тільки якщо ви за нього claimили бали Якщо ж ні - тоді цей стаж вказувати в personal history, а не частині про роботи
-
109…… кінець лютого. Казали що рандомно. Але як на мене то якось зовсім не логічно
-
Час розгляду на офіційному сайті не збільшується останні місяці є надія що не поклали систему. Хто знає - номера кейсів говорять щось про кількість чи рандомно генеруються? скажімо в травні номер 120ххх, у березні 100ххх, це означає 20 тис заявок за цей період?
-
Підкажіть будь ласка, подавалися на воззʼєднання сімʼї ( мама 72 роки) я не завантажила оплату за біометрію і також довідку про несудимість , яку ще не отримала. Чи можу я це все додати пізніше, чи маю чекати відповіді від офіцера? Дякую
-
В моєму випадку теж саме нема номеру справи коли я дзвонив на 7 місяці для того щоб впевнитись що вони бачать мою справу 3 дні намагався отримати інформацію. Дзвоните чекаєте іноді швидко відповідають, іноді взагалі зразу кладуть телефон, то система підвисла і просять знову дзвонити, нарешті дають номер тимчасовий для справи і потім знову треба дзвонити повідомляти вже отриманий номер справи і вони вас запевняють що чекати треба ) Нажаль теж в очікуванні 9 місяців ((
-
Ми маємо цей лист - нам приходив на пошту. Але ми в Торонто - тут в університетах не хочуть по ворк перміту. Ми показували цей лист. Вимагають лише стаді перміт. Не знаю - сьогодні сестра пішла в університет на навчання. Що буде дальше - не знаю. В мене таке враження, що нашу аплікацію десь офіцер відклав і забув. Бо це явно вже ненормальний час очікування. В нас вже всі діти знайомих давно отримали - максимальний час очікування був 3 місяці. А в нас вде скоро 6 місяців буде. А ви вже скільки чекаєте?
-
Дуже Вам вдячна!!!