PR CUAET
-
Так, вказцєте вищу освіту, робите переклад і додвєте його і пояснення, чому евалюювали атестат. Це не проблема
-
Якщо нема дати народження вже давно померлих сестри та батька що треба писати в пояснюванні чи є в кого зразок?
-
В нас було. Татові 70 років, біометрія поганої якості. Заявка зависла на 8 міс. Проштовхнули тільки writ of mandamus
-
Підтвердить, тільки майте на увазі, що є різниця чи для іміграції чи для підтвердження кваліфікації
-
Контактуйте з інформаційнл-іміджевим центром, може по документц з єдебо підтвердять
-
Подскажите пожалуйста , как быть , если вообще нет документов об образовании (сгорели в Мариуполе) . У кого-то была такая ситуация ? Куда писать чтоб обновили их или что еще можно сделать ? Спасибо . P.s. На Оф.сайт учебного учреждения писала (нет ответа уже 3 месяца) Есть только документ с ЄДЕБО . И все (
-
Не знаю, чому ви це пишете мені, але я питала, яку адресу вказати. І все. На рахунок податків - усі, хто мають песель мають той чи інший стосунок до податків. На рахунок виїзду - звісно ж, усі виплати закривались завчасно і в т.ч. на кордоні питання чітко поставили про мету виїзду. Ну а на рахунок сторонніх осіб, то я не підтримую жодного посередництва в питаннях особистої документації. Це як мінімум необачно 😉
-
Так, конверт проплачений ви вкладаєте. Для моєї сімʼї на трьох це коштувало 160-170 дол. 40*3+ конверт туди+3 конверти назад. Ми проплатили назад три конверти, але нам прислали в одному. Два наших конверти ми подарували. Хоча посольство каже присилати зворотніх конвертів стільки, скільки довідок. Мов будуть робити різні спеціалісти і не будуть шукати родичів.
-
я щойно в дії перевірив - витяг отримується моментально. може тому що не в перше (вперше коли рік назад брав то здається заняло трохи часу). дайте ще трохи часу поки воно роздуплиться
-
Доброго дня в мене віза в українськім паспорті, якщо для продовження візи і ворк перміту я надам російський паспорт чи можна так зробити , хтось стикався з такими випадком?
-
хіба може у них там якісь власні звязки які пришвидшать це діло
-
якщо воно в обробці у мвс України так довго (по якимось їх внутрішніим причинам) то і стороння компанія вам наврячи чи зможеш швидше його зробити бо вони так само будуть чекати цю інфу від мвс