PR CUAET
-
Підкажіть, це вірний імейл? Бо в мене лист повернувся, хотіла задати питання
-
Теж мала це питання раніше, але не знайшла тих хто так отримав. Були ті хто посилав запит, коли люди не в Канаді і не отримали нічого у відповідь від консульства. В теорії довідки що люди отримали в Україні мають мати юридичну силу, бо в Україні звичайно що нема посольства України)) а інших довідок (з тризубом кольорових) вже не видають.
-
Кто то с начала года получил что либо после approved in principle ? Интересно есть ли какая то динамика все таки )
-
У когось таке було щоб зарахували мед екзамен, а через годину це пропало і тепер там де мед екзамен просто порожньо?:
-
Чому і питаю, як саме бути і чи є у кого проконсультуватися більше детально та точно
-
На сайті чітко написано,що якщо подається родина,то треба чекати рішення по всім людям у заявці. Остаточна відповідь по всім людям,прийшла тільки у грудні.
-
Ой, сусіди по аплікації ❤️ Будемо разом чекати
-
Я теж чекаю. Подалася 4.11, в свій др. В надії що це до удачі))) Але не спрацювало - тиша повна..
-
Ви мені запитали коли можна без висновку комітету - я вам відповіла. При наявності висновку - комітет вносить законопроект на розгляд. Те, що якісь норми не відповідають вимогам антикорупційного законодавства - не привід не виносити на голосування. На то він и розгляд, щоб вносити правки. Тим більш, що два інших законопроектів визнали такими, що не суперечать нормам антикорупційного законодавства. Тільки які це - не відомо.