PR CUAET
-
Я розумію, що ви з Ksenia робите припущення, що могло піти не так, однак справжньої картини ми не знаємо, бо Ela, автор допису про відмову, не мала достатньо інформації про цей випадок. Тим не менше, це питання важливе для тих, хто приїхав, подався, потім виїхав з Канади і планує повернутися ближче до порталів (а решту часу планує бути поза Канадою). Бо досі у цьому чаті панує думка, що так можна робити, але чи є тому якесь підтвердження з практики (хтось, хто хоча б отримав eligibility з такими параметрами), мені не відомо. Можливо, цій людині прийшла відмова якраз на етапі eligibility...
-
Але в Онтаріо он теж важковиконуванні. Той же стем провінційний співставний з місцевим айті пілотом і тд
-
Умови по всім програмам досить зрозумілі як на мене. Не сказав би що виконати легко.
-
-
Та нема там сотень Деж ттак само. Просто там ще додаються федеральні а тут ні
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Еавіть більше я глянув У них же фемілі спонсоршіп як гум кейси Там спонсоршіп подружя,батьків, дітей сиріт, дітей, дітей для всиновлення і інших родичів. У кодного окремі умови і ліміти +є рефужі колектів спонсоршіп
-
Але ж зараз йдеться про робочу візу. І усі ставили галочку, що зобовʼязуються пройти медогляд.
-
А є у когось провірини боти? По Канаді ? Чи краще так не робити ? У кого є досвід? І всім велике дякую за відповіді
-
Звідки в мене лайсенс - в мене навіть лясіка немає.
-
Можливо, для гостьових віз батькам це правило не працює. Для короткострокових теж не треба медогляду. Але для WP потрібний.
-
Я не розумію про які саме види віз ви говорите.Гостьові візи які давалися на 10 років мої рідні і знайомі не проходили медогляд до їх отримання тільки здавали біометрію.Дальше я продовжу ваші аргументи.По-друге віза не скорочується.Але WP можуть анулювати про це я написала.По-третє не у всіх візи W але фактично всім з гостьовими візами видавали WP навіть тим які не ставили галочку .
-
Та вже ж замовив 9 днів тому. Але ж не зрозуміло, чи замовилось. І, якщо замовилось, чи спрацює.