PR CUAET
-
Капець, співчуваю. Це реально Апостиль знущається. Є номер диплому, назва вузу, призвіще,є данні про диплом у їх базі. Але ж звичайно формат головніше за зміст....
-
@OstapBosak @MLISedmonton @barbican_ca @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @AnatkaShultz @SergiiKolodii_Canada_Immigration @tatiana_maple @migimmigration
-
@OstapBosak
-
@OstapBosak
-
Більшість бюро перекладів, які співпрацюють з нотаріусом в Україні, посвідчувальний напис роблять українською і англійською, в тому числі з перекладом печатки нотаріуса. Тобто якщо це професійний перекладач, то він це питання з нотаріусом уже давно вирішив.
-
Ще одне питання: що робити з реєстрацією для слоту? У мами немає ІD картки, немає банківського рахунку в Україні, вона не може встановити дію? Чи може інша людина забронювати на неї слот?
-
Дякую!
-
1. Мінімум два місяці (без урахування часу на ловлю слоту - а там від двох тижнів до безмежності, як повезе) 2. Ловити складно. Лише через сайт go.mfa.gov.ua/ 3. В Україні теоретично можна зробити за тиждень. Реально, думаю, буде довше. Думаю за два тижні реально. Можна спробувати в Європі, в ДП Документ. Там терміни приблизно як в Канаді.
-
Підкажіть, будь ласка, і одразу вибачаюся якщо всі відповіді вже тут є, але інформації тут дуже багато і довго перечитувати. Наша ситуація: Моя мама живе в Росії з 2015 - доглядає за бабусею. Вона громадянка України. Я громадянка Канади. Мамин паспорт закінчується наступного року. Нам потрібен новий для подачі на ПР. Питання: 1. Скільки часу займає отримання нового паспорту в Канаді - реалістично, якщо мама приїде по візі сюди? (віза є) 2. Яка процедура подачі? Розумію що треба слот на прийом в консульстві. Де його взяти, наскільки важко отримати? 3. За який час можна зробити паспорт в Україні? Розумію що це буде швидше, але на скільки? Мама переживає. В Україну за паспортом боїться їхати бо переживає що не пустять назад до бабці.
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/study-materials-celpip-g/ Привіт, офіційні тести можна придбати на сайті Там регулярно бувають знижки 50%, то можна моніторити та взяти бандл дешевше
-
Віза ж робоча. Немає WP - немає візи W.