PR CUAET
-
Виходить він був відсутній у Канаді більше 6 місяців і втратив статус резидента Канади, а став резидентом іншої країни. Вони мабуть це так розцінили. Там пишеться що треба листа подати на відновлення статусу резидента. Це ще не відмова, можливо пояснення якісь треба готувати. То такі речі краще з консультантом писати.
-
Вказуєте де саме зараз проживаєте, тобто Канада, тобто ту адресу, що вказували в DS. За цим посиланням travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/global-visa-wait-times.html можете подивитися кількість днів очікування на інтервʼю в містах Канади.
-
І до чого тут я?
-
Підкажіть будь ласка, які потрібні документи для отримання прав в BC? Якісь довідки чи вистачить прав ?
-
Мабуть ні, я слухала консультанта то він сказав що коли ідуть у одній заявці , то якщо у когось щось не проходить - відмовляють всім, по всій заявці. Тому він радив подаватися окремо, коли можна, наприклад брата і батька - краще окремо подати. Я так його зрозуміла. Але у консультантів теж купа власних думок, тому що у офіцерів теж різні вимоги, на кого попадеш
-
Що ви саме зробили як я писала?
-
Дякую вам , буду подавати від себе )
-
Дякую. У нашему випадку це просто паспорти, у яких закінчився строк дії, віз немає, бо їздили вони по ЄС. Мені здається, можна у категорію Ofhers.
-
Елена, простите, но я нуждаюсь в информации, а не в поучениях. В свое время, когда я подавалась, мой консультант говорила мне, что документами нужно подтверждать любую информацию, которая содержится в Application. Я лично при подаче на ПР и на гражданство предоставляла копии не одного паспорта. Поскольку ездила не по одному. До 2012 года был один паспорт, в 2012 я сделала другой. Подавалась на гражданство в 2014. И да, считала поездки. По двум паспортам. Кстати, призыв подумать обращаю к вам - если внимательно посмотреть на Application, то там содержатся рекомендации по именованию документов. Именно затем, чтобы облегчить работу офицера.
-
підскажіть будь ласка для гуманітарної програми потрібен переклад наторіально засвідчений, чи достатню сертифіциповвнним перекладачем в Україні. Бо нотаріальне свідчення ( остання сторінка) також треба переводити бо воно на українскому (печатки та підписи). Як правильно підскажіть
-
www.facebook.com/share/p/pwPCp4cMpy577rfp/?mibextid=WC7FNe
-
В реальності слоти є у Ванкувері, Калгарі і Торонто. Іноді бувають у Квебек-сіті. Найранішні дати по моєму досвіду у Ванкувері, найпізніші - у Калгарі. У Ванкувері, як на мене, частіше з'являються вільні дати, які можна спіймати.
-
🇨🇦Створено петицію, яка закликає уряд Канади повернути державні кошти, витрачені на фільм "Russians at War" Також провести аудит програм, що можуть сприяти російській пропаганді, розслідувати у співпраці з RCMP та CSIS режисера фільму Анастасію Трофімову на предмет можливих порушень законів Канади, України чи міжнародного права, а також вилучити та перевірити матеріали цього фільму на докази російських воєнних злочинів. Підписати петицію:www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-5150