PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, как загрузить свои переводы дипломов на wes, просто фото перевода с апостилем? Есть переводы не через ENIC
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка коли заповнювати чек лист документ на проти документу якого немає просто не ставимо галочку? Чи треба писати n/a?
-
Всім доброго дня! У кого була така ситуація? До приїзду до Канади у чоловіка був старий паспорт і ми робили sin на стару фамілію,а потім через пару місяців подали на новий паспорт чоловіка і тепер у него друга фамілія. Чи потрібна йому міняти sin номер на новую фамілію
-
Підкажіть будьласка які правила додачі перекладів до wes? В мене є переклад з апостилем, їх норм приймають чи краще через ENIC?
-
35$ диплом й додаток
-
Доброго дня , хочу зробити переклад документів в Україні для подячі на гуманітарну програму. Але не знаю 100 % чи потрібно нотаріально засвідчувати ці документи ? Чи вистачить печаток перекладача без нотаріального засвідчення ?
-
Дуже дякую 🙏 а підкажіть, якщо довідка про несудимість з Румунії переклад зробили в Україні на французькій.. її треба завіряти також ?
-
Додатково платив, скільки не помʼятаю
-
Ніяких змін до вимог перекладів не було і немає. То скоріше за все якісь чутки яки люди не розібравшись розповсюдили, і тепер лякають людей. Читайте лише офіційний гайд по програмі, секція Translation of documents (під Step 1) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
А ви давно читали про це? Тк нам людина каже досить впевнено, що змінились умови .. дякую 🙏
-
Скажіть будь ласка, коли просять надіслати A Copy of a Valid Passport. Це всі сторінки слати, чи тільки першу (пластикову частину)?