PR CUAET
-
Спочатку MSP, і з його номером на все інше, принаймні для Fair він треба.
-
Вибачаюсь це трохи не є моє питання, можливо @OstapBosak допоможе.
-
спасибо!
-
но нужно подать запрос или как?
-
Всім доброго дня .Моя донька якій вісім років поїхала в Польщу до бабці на літні канікули бабця втратила її закордонний паспорт з візою чи може є в когось практика як повернути дочку до Канади новий паспорт вже готовий але відкриття візи займає дуже довгий час то Може в когось есть практика як то зробити скоріше. Дякую
-
Не основному апліканту не потрібен мовний тест.
-
Вітаю !Я постукаю до вас в особисті !
-
Федеральний етап. Чи потрібно додавати лист пояснення якщо немає язикового тесту у дружини (неосновний аплікант), у основного результати тесту є.
-
Федеральний рівень. Якщо дружина зараз вчиться в колледжі чи потрібно про подачі документів додавати Enrollment Verification з коледжу? На провінційний додавали, але якщо заказати зараз новий, потрібно тиждень-два чекати.
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🧊🇨🇦Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂🍁 Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_9l1BysudZ/?igsh=aXFhcXR3YnlnOGd3 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🧊🇨🇦Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂🍁 Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_9l1BysudZ/?igsh=aXFhcXR3YnlnOGd3 🍁🍁🍁
-