PR CUAET
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🧊🇨🇦Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂🍁 Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_9l1BysudZ/?igsh=aXFhcXR3YnlnOGd3 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🧊🇨🇦Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂🍁 Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_9l1BysudZ/?igsh=aXFhcXR3YnlnOGd3 🍁🍁🍁
-
🍁🧊🇨🇦Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍁Сьогодні поговоримо про Atlantic Immigration Program (AIP) — спеціальну програму для тих, хто хоче іммігрувати до однієї з Атлантичних провінцій Канади. 🍁Вона пропонує швидший шлях до отримання PR для кваліфікованих працівників і випускників міжнародних навчальних закладів. У цьому пості ми розповімо: 🍁Що таке АІР 🍁Основні особливості програми 🍁Переваги та складнощі програми 🍁Умови участі в програмі 🍁Терміни по етапах 🍁Які документи потрібні 🍁Терміни аплікації 🍁Покрокова інструкція з отримання PR через AIP 🍂🍁 Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_9l1BysudZ/?igsh=aXFhcXR3YnlnOGd3
-
Всім доброго дня .Моя донька якій вісім років поїхала в Польщу до бабці на літні канікули бабця втратила її закордонний паспорт з візою чи може є в когось практика як повернути дочку до Канади новий паспорт вже готовий але відкриття візи займає дуже довгий час то Може в когось есть практика як то зробити скоріше. Дякую
-
Дякую
-
Це до речі дуже влучна порада. Я хоч в ігри не іграю, але мені дуже знадобилась навичка швидкого реагування що напрацювала коли здавала на права, коли треба було дивитись на зелений ліхтарик і нажимати педаль як тільки-но побачиш що зелене світло змінилось на червоне.
-
Зловила зі старого дуже повільного телефону котрий постійно висить. Не треба айфон, треба стабільний інтернет.
-
Та виставляють раз на два тижні все що є на два тижні 2 місяці наперед.
-
Вам WES повинен був надіслати так би мовити електрону "наліпку". Там буде варіант вибору, в тому числі Indeed. Коли "приліпите", той кому буде важливий саме Ваш диплом, це побачить. З мого особистого досвіду - нафіг тут нікому не потрібне підтвердження диплому (працюю за спеціальністю). Перший раз знадобився диплом - для вступу у навчальний заклад, але там зовсім інший тип оцінки диплому.
-
t.me/prcuaet/5/91018
-
Значит либо паспорт продленный, либо он что-то не договаривает Скорее всего есть другой паспорт с большим сроком действия
-
Мабуть я мала на увазі витяг ) ПДФ яку завантажуєш з Резерв+ Щоб прийняли документи. Не було проблем з цим
-
ребят если у родителей ворк пермит и мы его хотим продлить а у маленьких детей визитор реклрд, надо его обновлять?