PR CUAET
-
Я висіла на лінії трохи більше 30 хвилин, а перед тим як додзвонитись треба ввести купу даних і обрати з якої причини телефоную🤪
-
Дякую за думку, але у кожного свій підхід до кожної події. Мій мені в житті дуже допомагає. Якось я не звикла жити без чіткого уявлення і плану дій. Можливо я ускладнюю, але це мій вибір. Впевнена, що я швидко отримала ПР з 0 балами за вік і без англійської мови завдяки підготовці ще з України і виконанню кожного пункту плану вже в Канаді.
-
Ну ми якось додзвонились🫣
-
1. Програма дуже нова, тому певно ви не знайдете ще 2. Треба пропрацювати рік на CUFTA для зарахування 3. Видаються на рік, але можна буде подовжити при умові що ви досі працюєте на посаді і виконуєте умови Детальніше про КУФТА і нюанси тут : www.instagram.com/p/C-_rdbUsSW9/?igsh=MWZnb3BrcTFyeDNhdA==
-
Привіт! Є декілька запитань по CUFTA: 1. Хтось тут вже подавався із закритим WP через CUFTA? 2. Якщо на того ж роботодавця працював за Open Work Permit, можна отримати одразу +50 балів, чи треба чекати рік? 3. Я правильно розумію, що такий WP можна максимум на 1 рік та кожного року його потрібно продовжувати?
-
ДОБРЫЙ ВЕЧЕР. Подскажите пожалуйста может кто то сталкивался с такой ситуацией. Произошло сокращение на работе не по моей вине. Я уже на федеральном этапе получил AOR и подтверждение сдачи медицины, и получил письмо о предварительных услугах PAL. Повлияет ли сокращение с работы на прлучение PR на федеральном уровне ?
-
На крайняк як і це не спрацює то можна зателефонувати і запитати чи бачать вони ті документи. А крім цього якісь здвиги були у справі? Медицину зарахували? Pre-arrival letter прийшов?
-
Там нічого такого нема, три роки життя в статусі пр на території Канади, час на воркперміті зараховується як два дні за день; потім іспит треба здати, але простий, почитайте якусь дитячу історію Канади поки; є методички по іспиту
-
Нет там гарантий, как и в любой программе. Даже если полностью соответствуешь требованиям самой программы (хотя и там есть свои приколы с подтверждающими документами или с предыдущей историей, или с недостоверными данными) - неужели из 2 тыс человек ни у кого не возникла проблема с медициной, или с криминалом, или ещё с чем-то на background check?
-
Добрий вечір! Шукала, але не знайшла інформацію в чаті на рахунок умов отримання громадянства Канади. Я так розумію, що зразу після отримання ПР потрібно готуватися до наступного кроку. Можливо є посилання де я зможу вивчити це питання? Буду вдячна за відповіді.
-
Якщо чесно, то я завантажила свої через вебформу з їхнього листа і так переживала, що не могла дочекатися підтвердження, що документи отримані, тому через два дні закинула те саме через нову веб форму. В той же день отримала підтвердження і через тиждень зміну в GCkey. Тому я не знаю як ви місяць чекаєте 😅 я би на вашому місці завантажила ще раз, гірше від цього не буде.