PR CUAET
-
Доброго дня . Скажіть будь-ласка евалюація ЕСА підійде для подачі на PR?
-
Щиро дякую всім за допомогу !
-
В мене апрув прийшов за 4 дні після біометріі,тому все можливо. Подавалась в кінці 2023 року
-
А згідно листа IRCC вже вийшов строк на подачу документа? На скільки я знаю, то краще використовувати нову веб форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application По ній у мене прийшов другий емейл, з підтвердженням що документ додали до справи, протягом декількох годин після подачі. А по тій веб формі, на яку ірсс в листі посилається, через 4 дні тільки перший емейл прийшов.
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁💰Proof of Funds в Express Entry: Вимоги, Суми та Виключення (і детально про CUAET OWP holders) Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_1zU_ksini/?igsh=MTdyazV4aGpzcDB5MQ== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁💰Proof of Funds в Express Entry: Вимоги, Суми та Виключення (і детально про CUAET OWP holders) Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_1zU_ksini/?igsh=MTdyazV4aGpzcDB5MQ== 🍁🍁🍁
-
-
А откуда эта информация, насколько она официальна? 100% approval по экономическим программам вызывает у меня некое недоверие
-
Я везде так писал сначала и мне посоветовали продолжить сказали, сто если нет общих детей и алиментов и более 10 лет, не играет роли.
-
Якщо я вірно пам'ятаю то якщо розлучений то це вже не single
-
Я спрашивал в католическом центре и девушки мне ответили, что в последнее время такое случается.
-
Проблема вирішилась, завантажила з телефону. Хоча пере завантажувала ноутбук і різні браузери. Можливо комусь теж буде корисно
-
Я звичайно не в курсі, фотограф у якого я робив фото казав що фото потрібно завантажувати з його офісу, тому можливо якісь особливості з розмірами файлів абощо.. я не знаю
-
Это по этому номеру можно позвонить и узнать, и как с дозвоном? На работе висеть на линии нельзя.