PR CUAET
-
Підскажіть будь-ласка до якого числа діє данна программа, та чи є якась інфа по оновленню термінів чи умов?
-
Дякую, завтра напишу
-
Пліз, хелп😁І я заплуталась… В мене диплом Бакалавра і Спеціаліста. Кажуть що треба евалювати тільки диплом Спеціаліста (найвищий) Але в Додатку Спеціаліста написано, що я тільки один рік навчалася. Ви в Апостиль завантажували тільки диплом Спеціаліста і додаток до нього??? Чи ще і бакалавра завантажували, щоб підтвердити попередні 4 роки навчання? 🙄 Дай Боже здоров’я тим людям, які тут відповідають за їх терпіння 😂😂
-
Пару повідомлень вище
-
Добрый день,может у кого есть опыт скоро еду в Оттаву делать паспорт резерв плюс на обліку,но я указал там Украинский адрес,это может быть проблема ?или им все равно ?
-
Доброго вечора. Можна вас спитати як ви зареєструвалися в Резерв+? Я виїхав з України в 2007 році в 10 років і ніде не приписаний, а в Резерв+ питає щоби був привязаний до ТЦК. Ви звязувалися з вашим ТЦК і отримали відповідь від них через електронну пошту або звонили? Якщо так, можете сказати який то ТЦК щоби я там став на облік? Дуже вам дякую
-
Здравствуйте, да. Я вчера только забрал новый паспорт в городе Кельн, Германия в сервисе ДП Документ. Подавался почти два месяца назад, весь процесс занял 10 минут, потом спустя полтора месяца я написал на почту ДП Документ узнать о статусе паспорта и мне сообщили, что он готов для выдачи. И вот вчера забрал его. Для подачи нужен текущий паспорт или Украинский паспорт/ID, идентификационный код и Резерв+ (только для мужчин).
-
А щодо Резерв+, я зареєеструвався, але каже що інформація не повна, зверніться до ТЦК. Я виїхав з України в 2007 році у віці 10 років. Я ніде не приписаний в Україні. Я писав на елктронну пошту і телефонував до ТЦК в Україні в Рівному і Києві і нічого. Ви комунікувалися з ТЦК? Якщо так, то яким і чи вони відповідають на дзвінки і електронну пошту? Мені все одно де стати на облік, лиш би той Резерв+ показував QR код
-
Добрий вечір. Щодо Резерв+, я зареєеструвався, але каже що інформація не повна, зверніться до ТЦК. Я виїхав з України в 2007 році у віці 10 років. Я ніде не приписаний в Україні. Я писав на елктронну пошту і телефонував до ТЦК в Україні в Рівному і Києві і нічого. Ви комунікувалися з ТЦК? Якщо так, то з яким і чи вони відповідають на дзвінки і електронну пошту? Мені все одно де стати на облік, лиш би той Резерв+ показував QR код
-
Доброго вечора! Допоможіть будь ласка, як правильно заповнити подорож, якщо я прилетіла до Варшави, а далі поїхала в Україну на 39 днів? Поїздки до України та Канади не вказуємо, тоді я пишу тільки подорож до Варшави - 1 день? І так само вказати подорож до Варшави (1день) коли летіла назад у Канаду? Чи це заплутає офіцерів і вони не зрозуміють чого я по одному дню була у Варшаві 😵💫