PR CUAET
-
Доброго вечора! Допоможіть будь ласка, як правильно заповнити подорож, якщо я прилетіла до Варшави, а далі поїхала в Україну на 39 днів? Поїздки до України та Канади не вказуємо, тоді я пишу тільки подорож до Варшави - 1 день? І так само вказати подорож до Варшави (1 день) коли летіла назад у Канаду? Чи це заплутає офіцерів і вони не зрозуміють чого я по одному дню була у Варшаві 😵💫
-
В такой ситуации не был. Данные обновлял в резерве и все было ок. Что делать в вашем случае, не знаю(
-
Вітаю, допоможіть будь ласка із заповненням подорожі, я прилетіла до Варшави, а далі поїхала в Україну на 39 днів. Потім повернулась у Варшаву, щоб вилетіти до Канади. Поїздки до України та Канади не вказуємо, тоді я пишу 2 рази тільки подорож до Варшави по 1 дню? Чи це заплутає офіцерів і вони не зрозуміють чого я по одному дню була у Варшаві 😵💫
-
Привет все. Открыт набор в команду для получения, дистанционная сфера, места ограниченны, подробности в личных сообщениях.
-
ВОЗЬМУ 2-3 человека для сотрудничества 18+ Удаленная деятельность. От пятнадцати тысяч руб. в день.Кому интересно: Пишите + в лс
-
Открыт набор партнёров в проект. График обсуждается, доход ежедневно. Если интересует - обратитесь ко мне в личные сообщения.
-
ВОЗЬМУ 2-3 человека для сотрудничества 18+ Удаленная деятельность. От пятнадцати тысяч руб. в день.Кому интересно: Пишите + в лс
-
📪🪖Першочергово повістки через «Укрпошту» надсилатимуть особам, які оновили дані в застосунку «Резерв+». 📑Адже про таких чоловіків є вся необхідна інформація в одному місці.🧑💻 Її не потрібно шукати в інших доступних джерелах. ➡️Про це повідомив адвокат, кандидат юридичних наук Євген Филипець в інформаційному стрімі «Говорить великий Львів». ❌Нагадаю, що повістки почали надсилати поштою лише наприкінці серпня. А станом на 17 вересня їх надіслали вже щонайменше 6000‼️ Розумієте, які масштаби❓❓❓ ⛔️Багато хто досі вважає, що повістку мають вручити під особистий підпис у руки, але ці часи все пройшли. Порядок їхнього вручення прописаний в урядовій постанові, до якої внесли чимало змін. 🟢Важливо, що після отримання повістки через пошту у військовозобов'язаного є два тижні🗓, щоб з'явитися в ТЦК та СП. Якщо особа після отримання повістки не з'явилася, то це є підставою для притягнення її до адміністративної відповідальності👨⚖️. 👩⚖️💰Тому рекомендую контролювати, чи немає на ваше прізвище штрафів. Не пускайте це питання на самоплив. Адже штрафи швидко можуть подвоїтись. А в разі, коли сума штрафу перевищуватиме 160 000, майно військовозобов’язаного можуть арештувати🏠❌ . Тому не затягуйте до того, щоб штрафи росли. 🔥‼️Щоб перевірити чи є на ваше прізвище постанова про накладення штрафу - пишіть «Перевірити штраф» на WhatsApp +393883555749📲. Цю інформацію моя команда контролюватиме кожного тижня, щоб у разі потреби швидко зреагувати та вирішити ситуацію🔥. 😎✌️Ваш український юрист в ЄС Дмитро Магдич
-
/ban
-
/ban
-
/ban