PR CUAET
-
А вимагають розрахункові листи, чи тільки цю довідку?
-
А можна мені без консультанта) Може хтось може поділитись, в якому вигляді можливе підтвердження трудового стажу з України?
-
Проблема не в тому що би виїзжаьи заїзжати. А в тому що якщо вас не буде в канаді під час отримання портала, то ви взагалі отримаєте не сам портал 1 а тільки лист с запитанням де ви? Тобто вашу аплікацію покладуть у той самий кут де аплікації з неоплаченою біометрією. Або терміново повернуться і відповісти на цей лист що ви в канаді. Якщо вщагалі не виїзжати то отримаєте одразу портал 1
-
А є вимога за який строк. Типу за останні 5 років…
-
То я ж про це і кажу Не розумію чому одразу все не оплатити і не додати всі доки , адже кожен запит до запит це час
-
Нарешті!
-
Если выедем и заедем назад?
-
Коли я подавалась - мій чоловік ще був в Україні. Потім ми додали його у мою заявку. Чи потрібно надавати інформацію що він вже офіційно працює?
-
Згідно нових правил, що будуть діяти з 29 листопада по бальній програмі PRTQ, для тих, в кого FEER 0,1,2 - потрібно рік досвіду у професії. FEER 3,4,5 - два роки (хоча б один з яких у Квебеку). Тобто другий рік може бути поза Квебеку. Але в якому часовому проміжку не зрозуміло