PR CUAET
-
В мене питали свідоцтво про розлучення та новий шлюб, бо були зміни прізвища
-
Пише in review with IRCC
-
Eligibility passed back in March 😬
-
В нас нічого не перевіряли, були з рюкзаком
-
Хмм, можливо краще було б зателефонувати їм Може стався якийсь збій або ви не отримали від них листа чи якихось інструкцій щодо фото В мене було у подруги так, що вона 3 місяці чекала, після того як фінальне рішення змінилось на in progress Поки не подзвонила в ircc, а виявилось, що вони їй ще в той день відправили Портал 1, а вона не отримала смс і просто чекала так довго Після дзвінка зразу прийшов портал 1 То ж думаю, що в цьому випадку можна зателефонувати і уточнити
-
Подача 15.12. 2023. Тиша...🙃
-
Та наче всі інструкції виконали, всі фото без проблем загрузили, це вже після 1 порталу все. Я думаю чи може бути причиною, що ми отримали portal 2 на наступний день після portal 1. Зазвичай це займає 2 тижні
-
Доброго дня! Якщо потрібен рівень англійськоі 4 і ти здаєш СЕLPIP на різні бали, менше і більше 4, але в середньому виходить 4, то цей результат підходить, чи кожен пункт ( рідінг, райтінг і т.д.) мусить бути не менше 4? Дякую.
-
Подскажите, кто учился 5 лет, wes оценивает это как магистр?
-
В ЕЕ и паре других провинций - заявка может находиться в пуле 1 год
-
І з приводу справки з дії про несудимість , її ж також потрібно було одразу додавати ? Ви д додавали ? а вони її не бачили ?
-
Якшо вже ж декларація від роботодавця та леттер, було отримано в кінці червня цього року , треба буде по новій брати з новими датами ? Я заплуталась Бо по минулим правилам , наче ця декларація була дійсна тільки три місяці:((