PR CUAET
-
ЗАРАБОТОК НА ЗАБЫТЫХ КРИПТОКОШЕЛЬКАХ Всё просто: вы получаете софт (программу), которая самостоятельно в автоматическом режиме ищет кошельки с балансом (💸💸💸). Все полностью легально, кошельки никому не принадлежат 🔜Средний баланс у наших клиентов — 100-500$ в месяц. Частый вопрос: в чем ваша выгода? — Мы получаем оплату за саму программу, предоставляя взамен возможность заработать всем остальным, так как самостоятельно охватить все кошельки невозможно 📱 Подробности в закрытом канале: @cryptofam
-
@OstapBosak Добрий день! Підкажіть, будь ласка, щодо подачі на візу з Канади. Отримали дітям нові паспорти і стаді перміти, подала їх на візу на тому самому порталі, і щось наплутала, бо отримала у відповідь Withdrawn. Зараз зрозуміла, що мені випала не та форма (5708) для заповнення, і що вона була для візітор рекордс. Підкажіть, будь ласка, як дійти до того, щоб випала форма 5727?
-
Оттава. Все ще вірю в чудеса😅🤞🤞🤞
-
В мене щось схоже. Без вищої освіти, особливо місцевої, шанси сильно зменшуються. В найгіршому випадку можна декілька років попрацювати, трішки засейвити грошей, і рухатись далі. Як варіант, можна піти в місцевий коледж вчитись на 1-2 роки. Та це доволі ризиковано.
-
У мене сьогодні вибивало теж саме
-
В нас 50 балів рівно Але надіюсь професія буде затребувана Сама в паніці , чоловік каже спокійно буть , продовжимо перміт а далі буде видно 🤷♀️
-
Поздоровляю!
-
В нас менше, 43. Чоловік з ліцензією клас 1, з досвідом тут 2 роки, побачимо. Не хочеться думати про погане) Перміти продовжили, в там буде видно.
-
Привіт всім землякам! Можливо хтось з Вас знає, або з цим вже стикався: ? Як замінити в РЕЗЕРВ+ вказаний номер телефону на новий? Дякую.
-
Гроші треба на навчання , не дешево воно то тут 😕😩 В нас бакалавр і нічого особо не зіграло