PR CUAET
-
В мене також таке.не знаю теж що робити Апостиль сказав робити нову заявку
-
Можна ризикнути і переїхати в NF. Там наче відразу можна подаватись на PR після того як знайшов full time роботу Проблема в тому що там важко знайти роботу, низькі зарплати, і треба буде там пожити декілька років
-
Я теж хочу додати від себе, бо теж була сьогодні у посольстві в Оттаві і такої людяності давно не бачила❤️ я переживала бо моїй доньці вже є 16 років а в неї нема українського паспорта внутрішнього, прийняли без жодних проблем. Бо ми прилетіли з Едмонтону і я дуже переживаю що не приймуть але прийняли без проблем і сказали що як паспорт буде вже готовий то можна замовити до консульства в Едмонтоні що є дуже великий плюс бо самі розумієте, в кожного з нас багато справ та й часу не так багато. Дуже дякую Оттаві за теплий прийом 🥰🥰🥰
-
🍂 Федеральний етап: Адреси в формі IMM 5669 що потрібно знати і на що звернути увагу
-
Так і я за це… Навіть немає шансів підняти собі балів ніяк Родичи не зʼявляться і вчитись не підеш
-
Так, для тих в кого нема PR навчання дорожче. Також два роки вчитись означає втрату потенційного заробітку за тих два роки без особливих гарантій на PR
-
Це можливо…але є страх що тільки можуть зрости їхні вимоги
-
Є надія на те що обмеження імміграції нам на руку. І через рік-два людей які подаються на PR стане набагато менше
-
Да гос.
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 Федеральний етап: Адреси в формі IMM 5669 що потрібно знати і на що звернути увагу 🍁🍁🍁
-
Підскажіть, будь ласка, як підгрузити форму та пояснювальний лист у свій акаунт? Кнопка щоб додати документи є але всередині щоб додати немає. Є перелік усіх членів родини але немає кнопок щоб додати. Це дозапит
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ 🍂 Федеральний етап: Адреси в формі IMM 5669 що потрібно знати і на що звернути увагу 🍁🍁🍁
-
Ні я вже переїжджати не хочу… Просто надіюсь що все буде гуд але це важко Бо щось не хочеться в Європу
-
-
Дякую